Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Sony Xperia Z5

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

1Сервизният център GSMService24 предлага пълна гама от услуги за ремонт на Sony Z5. Ние извършваме възстановяване на смартфони след всички повреди, включително и спешни. При нас ще получите:

  • Напълно безплатна диагностика чрез специализирано оборудване.
  • Едни от най-ниските цени за услуги на пазара за ремонт на мобилни телефони.
  • Високо качество на работата и по-дълга гаранция за нея – до 360 дни.

Подмяна на стъклото на Sony Xperia Z5

Както във всички съвременни смартфони, така и в този, стъклото е много чуплива и уязвима част. Най-често стъклото се чупи при падания и силни удари. Нужна Ви е смяна на стъклото на Xperia Z5? Това става чрез подмяната на изцяло нов дисплейн модул и отнема само 30-40 минути. Нашият съвет към Вас е предварително да запазвате правилната резервна част за телефона си, като само тогава можем да Ви дадем пълна гаранция, че ремонтът ще бъде извършен в минималните срокове във Ваше присъствие. Запазването на части е абсолютно безплатно. Ако е повреден и дисплеят на Sony Xperia Z5 – подмяната ще бъде извършена също.

Ремонт на дисплея на Sony Xperia Z5

В някои случаи, когато матрицата на дисплея не е повредена, а е засегнат само шлейфът (например, в резултат на проникване на течност), е възможен ремонт на Xperia Z5. Точната причина за счупването обаче може да бъде определена от сервизния инженер само след пълна диагностика на устройството.

Подмяна на бутона за включване на Sony Xperia Z5

Доста често при контакт с вода на механизма на бутона и на шлейфа, самият бутон за включване излиза от строя. Телефонът не се включва. Точната причина обаче, защо телефона Sony Xperia Z5 е спрял да се включва, ще бъде определена от наш специалист след безплатна диагностика. Подмяната на бутона в този модел ще отнеме не повече от 40-50 минути.

Подмяна на конектора за зареждане на Sony Xperia Z5

Конекторът за зареждане много често излиза от строя, поради невнимателно боравене с него. Телефонът спира да се зарежда или се зарежда, но невинаги. Подмяната на конектора за зареждане отнема около 30-40 минути, а в някои случаи е възможен и неговият ремонт.

Всички въпроси, свързани с ремонта на Sony Xperia Z5, можете да зададете на нашите оператори, като се свържете с тях на посочените в сайта телефони.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.