Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Xiaomi Mi4s

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Примамливите характеристики на този модел в комбинация с ниската му цена — основната причина за закупуването на устройството от страна на потребителите. Но не много от тях очакват да получат заедно с това и един куп проблеми, изразяващи се в неработещия екран, повредената батерията, проблеми с фърмуера на смартфона Xiaomi Mi4s 64GB. В тази връзка, компанията GSMService24 предлага собствениците на тези телефони да се възползват от нейните услуги за ремонта на тази мобилна техника. Работните обекти на организацията ни са разположени в София и на място можете да закупите всички аксесоари (зарядни устройства, калъфи, фолиа или защитно стъкло).

Съдейки по мнението на собствениците на смартфона Xiaomi Mi4s 64GB, той е спрян от производство поради мащаба на брака. И повреди могат да се наблюдават в най-различните компоненти. Някои нямат късмет с батерията - тя просто спира да задържа заряда, а други — се издуват и чупят задния капак на телефона. Поради това, че материалът на задния капак на корпуса е направен от стъкло, той може да бъде много опасен, ако всичко това се случи в ръката Ви. Никой не би искал операция поради ежедневна употреба на устройството.

Ето защо, по-добрата идея би била предварително да закупите калъф, фолио или защитно стъкло за Xiaomi Mi4s 64GB. Всичко това ще Ви помогне да си спестите в бъдеще ремонта и да се предпазите от случайно нараняване. Екрана на устройството е много крехък, поради което и най-малкото почукване е достатъчно за да се счупи стъклото. Въпреки това, всички тези аксесоари могат да бъдат закупени в нашите офиси.

Софтуерният ремонт също е актуален за Mi4s, тъй като фърмуера на устройството пряко въздейства върху връзката на смартфона. Собствениците често се налага да рестартират устройството, за да се възползват от интернет или да се обадят, тъй като мрежата винаги се губи.

Ако Ви е необходим ремонт на Xiaomi Mi4s, то тогава нашите експерти са готови да Ви помогнат! Кандидатствайте за ремонт онлайн и наш сътрудник ще се свърже с вас в следващите няколко часа.

Цени и информация за контакт

Запознайте се с ценовата листа на всичките предлагани от нас услуги. Следва да се има предвид, че за цените трябва да се свържете с нашите оператори по някои от посочените в сайта възможности или:

  • Контакт по телефона;
  • В страницата ни във Фейсбук;.
  • Посещение в един от нашите офиси

Сервизът ни се намира в София.

Предимства на нашата компания

Подбрахме ключовите особености на нашата компания, които ни отличават от многото други сервизи:

  • Безплатна диагностика на повредите в устройството Ви;
  • 3-4 дни — приблизително време за ремонта;
  • Отстъпки всеки месец; карти за отстъпки.

Донесете счупения телефон Xiaomi Mi4s в един от нашите центрове, където експерт ще огледа апарата, ще го провери върху специално оборудване и в крайна сметка ще изкаже заключителната си диагноза. А Вие нищо няма да платите за тази услуга (в други сервизи ще поискат да си платите).

Всеки месец Ви очакват нови отстъпки в различните категории стоки и услуги: дисплейни модули, телефони, ремонт на батерията. След първата поправка в нашия сервиз, Вие получавате и карта за отстъпка, чрез която ще можете да спестите от следващите ремонти 10%, а при покупка на всякакъв вид стоки в нашите центрове - 15%.

Можете да сте сигурни, че поръчката ще бъде изпълнена навреме. Ние няма да Ви караме да чакате повече от полагащото се време и по възможност ще се опитаме да завършим цялата дейност колкото се може по-бързо. Това е възможно, благодарение на наличието на всички резервни части за Xiaomi Mi4s в нашия склад. Ускоряването на процеса по ремонта е възможен само след като изберете нужния експресен ремонт и вашият смартфон ще бъде готов в рамките на един час.

Гаранционни задължения

Услугите, предоставяни в нашия сервизен център са съпътствани с гаранция от 30 дни. Затова обърнете се към нас веднага, ако възникнат някакви въпроси относно споменатите услугите по поправката на Xiaomi Mi4s.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.