Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Xiaomi Mi5

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Флагманът, пуснат от Ксиоми през 2016 г., събра около себе си множество привърженици, но в мобилното устройство могат да се появят счупвания и повреди. Ние в сервиза работим за решаване на този вид проблеми, а ремонтната ни работилница се намира в София. Извършваме подмяна на модули, корпуси, бутони, скенери за пръстови отпечатъци и други неща в смартфона Xiaomi Mi5 64 GВ.

Отзивите на собствениците имат положителна оценка, но те също посочват като проблем прекомерното прегряване на корпуса, некоректната работа на софтуера, бързата загуба на заряд от батерията, крехкостта на самата конструкция на телефона.

Голяма част от всички тези проблеми наистина са решими, но струва ли си цената? Обръщайки се към нашия сервиз, Вие извършвате поправката на апарата си на едни от най-ниските цени на пазара. Научете повече, просто оставяйки заявка за възстановяване на апарата в нашия сайт. Възползвайте се от бутона "ремонт на телефон" и попълнете въпросника, а след няколко часа, наш оператор ще се свърже с вас.

Не пренебрегвайте защитата на Mi5, купете си калъф и защитно стъкло. Комбинирайки всичко това, давате чудесен тласък на работоспособността на устройството си в дългосрочен план. Изхарчвайки малка сума пари, Вие си спестявате ремонта на корпуса или на екрана в по-късен етап. Закупувайки аксесоари от нас, Вие ще спестите от цената, но няма да загубите качеството.

Цени и информация за контакт

Счупили сте телефона си и сега трябва да търсите надежден сервиз с ниски цени в града? Отървете се от излишната работа, ние ще направим всичко за вас! В сервизния център GSMService24 можете да попаднете на най-ниските цени на услугите по ремонта и да поръчате продукти от магазина. Разберете действащите цени на резервните части за възстановяване на Xiaomi по следните начини:

  • Изпращайки писмо до нас на електронната поща.
  • Като се свържете с наш оператор по телефона
  • Като посетите някой от офисите ни.

Предимства на нашата компания

Научете повече за ползите от нашите услуги още сега!

  • Безплатна диагностика на Xiaomi Mi5.
  • Ремонт за няколко дни.
  • Отстъпки и изгодни предложения.

Идвайки при нас, Вие не харчите пари за огледа на устройството от специалист. Това обикновено се прави в повечето сервизи. Въпреки, че това е една от задължителните стъпки за поправката, тя по наше мнение трябва да остане безплатна. По този начин, клиентите ни спестяват пари още преди да решат окончателно да ремонтират мобилното си устройство.

Обяснението ни и е просто: донасяйки при нас своите джаджи, собствениците им не подозират за мащаба на повредата. Повредата след падане върху плочки или друга повърхност може да бъде не само върху екрана, но и по самата платка, което увеличава цената за ремонта.

Въпреки ниските цени и промоциите, които провеждаме всеки месец, цената за един ремонт може да достигне една трета от стойността на новия телефон. Така клиентът има право да се откаже от услугите ни, след като научи крайната цена за възстановяването.

Карта за отстъпка, нашите клиенти получават при поне 1 завършено обръщение към нас. Тя Ви позволява да спестите 10% от услугите за ремонт в нашата компания и 15% при закупуване на всеки продукт от магазина ни.

Гаранционни задължения

В момента на получаване на възстановеното мобилно устройство обратно, даваме и гаранция със срок от 30 дни. При откриване на неправилна работа в устройството (работата Ви изглежда с ниско качество или детайлът има брак и не функционира правилно), молим да се свържете с нас отново за по-нататъшна експертиза.

Оформяне на заявка за ремонт

Отделете само 2-3 минути за попълване на заявлението за поправка и с вас ще се свърже наш експерт съвсем скоро.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.