Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Xiaomi Mi 6

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Модулният ремонт на Mi6 се провежда в рамките на приблизително 2 часа и то пред клиента. Ако причината за повредата е процесора Snapdragon 835 след падане или един от контролерите в захранващата верига на флаш-паметта, то подмяната се извършва за около 4 часа.

Гаранция за ремонта се дава до 30 дни в зависимост от работата.

Подмяна на задния капак на Xiaomi Mi6

Подмяната на задния капак на батерията на Mi6 се извършва в продължение на 40 минути, при предварителна резервация на детайлите. Това се извършва чрез формата за поръчки по-долу, а най-лесният начин е да се свържете с наш оператор по телефона в София.

Смяната на задния панел се извършва само с оригинален детайл, който е напълно идентичен със стария панел и е направен от стъкло.

С времето се появиха и китайски аналози, които са изработени от пластмаса и съответно цената им е по-ниска. Цената на стъкления панел е много по-висока, но ние Ви съветваме да залагате само на него.

Независимо на какъв капак ще заложите за своя Xiaomi Mi6, цената при нас е фиксирана, а гаранцията ни е до 1 месец.

Стъклото в телефона на Xiaomi Mi 6 се подлага на химическо и термично залепване, в резултат на което то придобива здравина и устойчивост при удари в сравнение с незакаления аналог. Практиката показва, че това все още не е достатъчно и пукнатините често обхващат целия екран, образувайки паяжина от пукнатини.

В цялата гама Ксиаоми Май, смяната на стъклото се извършва само модулно, с изключение на индивидуалната подмяна на детайлите от дисплейния модул. Xiaomi Mi 6 не е изключение и замяната се извършва също модулно, а времето за ремонта е около един работен ден.

Важно е да се отбележи, че определеното време е валидно само при предварително запазване на дисплея по телефона – това е абсолютно безплатно. Можете да изберете между три цвята: модул със синьо стъкло, черно и бяло. Имайте предвид, че ако искате да смените цвета на телефона, това ще е добра посока, тъй като цената за ремонта не зависи от избрания цвят.

Ремонт на дисплея на Xiaomi Mi 6

При някои повреди, дисплеят може да се ремонтира без пълната му подмяна. Основното изискване - матрицата на Xiaomi Mi 6 и защитното стъкло да не са повредени механично. Ремонтът се състои в подмяната на компонентите, които се намират върху шлейфа на дисплея. Често може да срещнете и случаи, когато след падане се поврежда конектор или изгарят филтри, в резултат на което изображението върху дисплея подскача.

Цената за ремонта на дисплея зависи от свършената работа, а точната стойност ще Ви бъде казана от наш експерт, след огледа на Xiaomi Mi 6.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.