Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Xiaomi Mi A1

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

В избора си на сервиз за поправка на Xiaomi Mi A1, ние търсим място, където ремонтът ще струва евтино, ще бъде направен бързо и в близост до дома си. В сервизният център GSMService24 в София има всичко за да може ремонтът на Mi A1 да премине максимално бързо и евтино. Ако не разполагате с време за пътуване из града, възползвайте се от нашия куриер.

Списъкът на услугите ни е достатъчно широк: софтуерен ремонт, компонентни, модулни, както и работа по възстановяването на телефона след заливания. Цялата дейност се извършва в сервиза в София от сервизни инженери.

Подмяна на стъклото на екрана на Xiaomi Mi A1

Да се пише за крехкостта на стъклото в телефона Xiaomi Mi A1 е безсмислено, тъй като вие най-вероятно вече сте се убедили в това. Смяната на стъклото на Mi А1 се извършва модулно, а времето за това е в рамките на около един работен ден. Времето за работа пряко зависи от повредата, както на стъклото, така и на рамката, на която е залепен дисплейния модул.

Ако рамката е повредена и има дълбоки вдлъбнатини, тогава новият дисплейн модул няма да работи, тъй като на мястото на удара той ще се е отлепил. Затова, експертите ни извършват корекция на повърхността, премахват се вдлъбнатините и корпуса се възстановява. Съответно, времето за смяна на дисплея на Xiaomi Mi A1 се увеличава.

Важно е да се отбележи, че времето за ремонта по смяната на стъклото наистина се извършва само при условие, че сте направили резервация за детайла по телефона в София. Ако не е запазен дисплея, то тогава шансовете, че стъклото с правилния цвят няма да се окаже в наличност са големи. При резервация на модула, детайлът ще Ви чака само вас и той е невъзможно да се постави в друг телефон.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.