Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Xiaomi Mi note 3

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Освен стилния дизайн не може да не забележите, че смартфонът се отличава с удобство и надеждност. Купувачите остават доволни от покупката си и ползват устройството с голямо удоволствие, но дори и не се замислят, че може да се наложи ремонт на Ксиоми Май ноут 3. Но както и всяка мобилна джаджа, Ксиоми може неочаквано да излезе от строя. Не бива обаче да се разделяте с този смартфон, поради незначителна неизправност, така че повечето потребители предпочитат да поправят апарата. Компанията предлага ремонт на Xiaomi Mi note 3 в София надеждно, достъпно и бързо. Очакват Ви квалифицирани специалисти, безплатна диагностика на устройствата, съвременна техника и качествени компоненти за работа.

Подмяна на дисплея на Xiaomi Mi note 3

Дисплеят на смартфона е едно от най-уязвимите места във всеки мобилен апарат. А между другото, повредата на този елемент за устройства със сензорно управление е равносилно на загуба на голяма част от функционалността и ако в края на краищата дисплея не работи, то Вие дори не можете да отговаряте на входящите повиквания. Проблемите с дисплея могат да имат различен характер и различни причини за появата им. Често за счупванията сме си виновни самите ние, защото колкото и да е странно, екрана на апарата страда в резултат на небрежност на самия собственик. Един удар или падане може да наруши качеството на изображението. Подмяната на екрана на Xiaomi Mi note 3 ще върне на телефона Ви красивата, богатата и ярка картина, а Вие отново ще можете да получите удоволствие от правилното изображение на смартфона. За тази услуга, както и за останалите, ще получите гаранция.

Смяна на тъчскрийна на Xiaomi Mi note 3

Не винаги повредите, водещите до нарушаване на картината в екрана на устройството, може да се забележат чрез един поглед към апарата. Много по-често това е вътрешно увреждане, което е свързано със сензора на смартфона. Ако телефонът не реагира на докосванията или отговора се случва в друго място, то има нужда от смяна на сензора на Xiaomi Mi note 3. В склада ни разполагаме с резервни части, което прави ремонта оперативен. 

Смяна на стъклото на Xiaomi Mi note 3

Драскотините, пукнатините и олющванията по екрана Ви дразнят всеки път, когато вземете телефона в ръка? Изход има! Донесете смартфона си при нас и ние ще върнем красивото стъкло на телефона Ви. Счупеното стъкло е най-честата повреда, с която потребителите се обръщат към нас. Използвайте защитни "добавки", за да избегнете счупване. Днес всеки може да избере за себе си подходящия протектор, защото изборът е много голям. Ако не сте успели да избегне счупването, то вече се нуждаете от спешен ремонт и ние сме на ваше разположение. Подмяната на модула на Xiaomi Mi note 3 ще се извърши само за около един работен ден! Допълнително заплащане за краткотрайността на услугата няма. През това време, нашите специалисти ще извършат качествена услуга, тъй като големият опит им позволява да отстранят повредата в най-кратки срокове.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.