Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Xiaomi Redmi Note 4


Не е нужно да давате за дълго време вашият Xiaomi Redmi Note 4 за ремонт, тъй като средния период за поправката е един работен ден.

Цялата дейност се извършва на място, веднага след приема на телефона в сервиза ни в София. Големият ни екип от експерти позволява процеса да протече без предварително записване.

На всички модулни ремонти и работа по възстановяване на платката даваме фирмена гаранция до 1 месец, в зависимост от свършената работа.

Смяна на стъклото на Xiaomi Redmi Note 4

При падане, 5.5" дисплей рядко страда, а това често се случва на стъклото, което се напуква. При повреда на защитното 2.5 D стъкло, може да откаже тъчскрийна, тъй като той е залепен на обратната страна на стъклото.

Смяната на стъклото се извършва с оригинален модул: стъкло, сензор, дисплей. Има също и метод за отделната замяна на стъклото, но това отнема повече време и на второ място, разликата в цената не е толкова очевидна. Потърсете ни относно повече информация за смяната на екрана на Note 4.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.