Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Начини за решаване на проблема с жълто кафявите петна по дисплея на iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

жълто петно по екрана на айфонСобствениците на ябълковите устройства понякога се обръщат към експертите на GSMService24 за ремонт на iPhone поради появили се жълто кафяви петна по екрана на моделите Айфон 4/5/6.

Причините за появата на жълти петна по дисплея на iPhone 4-6s:

Прегряване. Вследствие на продължителен престой на устройството на слънце или близо до отоплителни уреди е възможно размекване на лепилото, свързващо защитното стъкло (saveglass) и дигитайзера. Вследствие на този ефект се появяват кафяво-бели петна, които, като цяло, не пречат на работата на устройството, но изглеждат неприятни.

Прекомерен натиск. При силен натиск върху екрана на айфона, върху него е възможно да се появят въпросните петна. Лечението в случая е само чрез смяна на целия модул.

Неправилна подмяна на стъклото на iPhone самостоятелно или в сервизен център. Съществуват редица фактори, които водят до появата на петна в този случай.

Грешките в лепенето на модула на дисплея могат да доведат до появата на жълти петна по айфона:

При използване на некачествен почистващ гел. След демонтаж на защитното стъкло, повърхността на тъчскрийна трябва да бъде добре почистена от лепилото. Ако гелът е с ниска степен на почистване, с изтекъл срок е или е погрешно съхраняван, то петната може да се появят ден/два след залепването. Същото се отнася и до качественото нанасяне на лепилото.

При повреда на подсветката. При демонтиране стъклото на ябълковото устройство, експертът на GSMService24 задължително отстранява подсветката! Това доста се пренебрегва от небрежните майстори при ремонта на iPhone, което често води до увреждане на лепилото за saveglass.

Нанасяне на повече от необходимото лепило при замяна на стъклото на iPhone. Дори качественото лепещо вещество може да потече при по-големи количества.

Недостатъчното сушене на айфона след залепване на дисплейния модул. Ако времето за пълното залепване на touchscreen and saveglass не е спазено, то след това лепилото може да остане в меко състояние и да се разтече по дисплея на айфон и да остави неприятните кафяви петна.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906