Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Рискове от повреди при самостоятелна подмяна на стъклото на iPhone 6s

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Ремонтиране на бял iphoneМайсторите на GSMService24 вече са заменили доста стъкла на Айфон 6s отделно от дисплея чрез специален разделител и то за няколко минути. Но ако екранът на устройството Ви се счупи, а сервизът е далеч, то в домашни условия подмяната на тъчскрийна/дисплея на iPhone 6s ще върне обратно красотата и функционалността му.

Защо препоръчваме дисплейният модул на iPhone 6s да бъде заменян?

Без определени умения по демонтаж, цената за ремонта на iPhone 6s може да се увеличи значително особено ако има повредени компоненти. Цялата работа е там, че с всеки нов модел ябълково устройство, елементите им стават все по-тънки и по-плътни. В този ред на мисли, много е лесно само с едно движение да повредите шлейфа на дисплея, батерията или уеб-камерата, да прекъснете фините държачи или да скъсате уплътнението по периметъра на Айфон 6с.

Малките винтчета често се объркват, дори и при разглобяването на iPhone 6s в някои сервизни центрове, тъй като разликата в дължините им е невидима за човешките очи, но объркването им може да доведе до счупване на цялата системна платка и появата на син екран на смъртта върху Айфон 6с.

Снемането на рамката със защитното стъкло е труден процес, който изисква увереност и съсредоточеност. Иначе ремонтът на бутона home на iPhone 6s или закупуването на нова рамка са неизбежни.

Съществува много висок риск от повреда на тачскрийна при премахване на защитното стъкло (saveglass) на iPhone 6s. Без специалния сепаратор тази дейност е много трудна за извършване.

Много експерти оставят подсветката на място, тъй като демонтажът на отражателя при подмяна на стъклото на айфон 6с за тях е просто излишна операция. Нашата практика обаче показва, че това е необходимо, тъй като лепилото често изсъхва между подсветката и дисплея, оставяйки върху екрана на айфон жълти петна.

Също така съществува вероятност за закупуване на некачествени компоненти: неоригинален saveglass за iPhone 6s, остаряла или с изтекъл срок на годност течност за почистване на тъчскрийна от лепилото или нискокачествено лепило. Така че добрите отношения с доставчиците играят много важна роля при ремонта на Apple устройствата.

Ако самостоятелната подмяна на стъклото на Айфон 6с изведнъж стане много по-скъпа, отколкото сте планирали, моля обърнете се към нас. В GSMService24 имаме всичко необходимо и дори по-ниски цени за ремонт на iPhone 6s в София за клиенти, решили да подменят самостоятелно екрана на своя Айфон 6с.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906