Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung A20s

Смартфонът Samsung A20s е сравнително нов модел с 6,5” дисплей, който е покрит със закалено стъкло Gorilla Glass от ново поколение. Въпреки че неговата здравина е наистина голяма, при умерен удар в твърд предмет, то лесно се чупи и това всъщност е най-често срещаният проблем. Колко струва подобен ремонт и как протича процесът, защо GSMService24.com е за предпочитане пред останалите?

Колко струва ремонтът на Samsung A20s

  • Когато стъклото на дисплея бъде напукано или дори счупено, функционалността на сензора понякога се нарушава и той спира да реагира;

  • Появяват се вертикални ивици върху изображението или една част от него просто изчезва;

  • Напуканото или счупено стъкло на дисплея на Samsung A20s може да не наруши по никакъв начин функционалността, но представлява опасност от порязване и наранявания.

Тъй като цената за ремонта на Samsung A20s е променлива величина, не можем да споменем точна цифра, тъй като в момента на прочита тя може да се е променила, така че ние Ви съветваме да се обърнете към нашите оператори.

Как протича процесът по възстановяване на апарата

Когато клиентът донесе повредения си Samsung A20s в сервиза на GSMService24 за ремонт, нашите майстори извършват безплатен визуален оглед и диагностика на повредата. После следва кратък разговор с клиента, на който се обяснява какви са щетите и как най-изгодно и ефективно биха могли да бъдат отстранени. Когато клиентът знае какво е състоянието на устройството, цените на резервните части и стойността на услугата, той взема информирано решение и нашите специалисти се заемат за работа.

Оттук апаратът влиза в нашата работилница, която е оборудвана с последно поколение техника и инструменти за ремонт на мобилни устройства. Всичко това, в комбинация с подходящото образование и дългогодишен стаж на нашите майстори, прави ефективността и бързината на работата много високи.

За колко време се извършва ремонтът

В зависимост от нанесените щети върху устройството, продължителността на ремонта на Samsung A20s може значително да варира, но като цяло процесът се извършва бързо. Това се дължи на модулната конструкция на съвременните мобилни устройства. Например, при подмяната на сензорния дисплей, майсторът просто сменя целия модул, който е съставен от самия дисплей, неговото сензорно покритие и най-горното предпазно стъкло. Всичко това е произведено в общ комплект и когато дори само един от тези компоненти се повреди, в сервиза се извършва цялостна подмяна.

След поправката, Samsung A20s е неразличим от новия както по външен вид, така и по своята функционалност. Ефектът се постига, благодарение на употребата на висококачествени и оригинални резервни части, които сервизът GSMService24 поддържа на локална складова база. Очакваме Ви!