Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung A30s

Както всяка технологична джаджа, така и смартфонът Samsung A30s е с изключително качествен монтаж и сглобка. Въпреки това, дори и при най-внимателна експлоатация на устройството, то в даден момент се нуждае от ремонт и сервизиране. Защо в подобни моменти GSMService24.com може да е от полза и кои са отличителните черти, с които се открояваме от конкуренцията? Какви ремонти могат да се извършват на Samsung A30s? Нека видим!

С какво е особен ремонтът на Samsung A30s

Най-честите причини за обръщане към сервиз GSMService24 са проникването на влага във вътрешността на апарата и счупването на неговия дисплей или заден панел. Samsung A30s няма защита от влага и вода, което го прави уязвим от невнимателно поливане с вода или друга течност. Колкото повече е тя, толкова пораженията по електрониката ще бъдат по-големи. Това води до образуване на електрохимична реакция, корозиране на токопроводящите елементи върху платката и късо съединение. В подобни случаи, максимално бързо трябва да донесете смартфона в GSMService24.

Другата причина за обръщане към сервиза е счупване на стъклото на дисплея в Samsung A30s, който в случая е 6,4”. Въпреки че то е закалено и изключително здраво, то все пак е много крехко и чупливо, особено при съприкосновение с твърда масивна повърхност. При образували се пукнатини или липсващи парчета, единствената алтернатива е смяната на целия дисплей модул. Тази процедура в GSMService24 е извършвана многократно и ремонти от този тип са елементарни за нас.

Дава ли GSMService24 гаранция за използваните резервни части

Нашата компания работи само с оторизирани и проверени доставчици, което гарантира качеството на използваните от нас резервни части. Обикновено те са във вид на цели модули и това значително намалява времето за извършване на ремонта, а визуалната и функционална част се възстановяват на 100%. В допълнение, когато собственикът получи ремонтираното си и напълно работещо устройство, той получава и гаранция за самия детайл, което дава допълнително спокойствие. 

Продължителността на гаранцията може значително да се различава, в зависимост от използваната резервна част, но тя е достатъчна, всеки самостоятелно да се увери, че ремонтът на Samsung A30s е изпълнен качествено.

Какви видове ремонти се предлагат

Освен описаните по-горе неизправности, Samsung A30s може да бъде ремонтиран още при следните повреди:

  • Влошена външност на корпуса или неговата повреда;

  • Смяна на конектор за слушалки, високоговорител или микрофон;

  • Инсталиране и преинсталиране на софтуер;

  • Прехвърляне на данни и тяхното архивиране;

  • Възстановяване функционалността след заливане с вода.

Възползвайте се и Вие, като ни посетите още сега!