Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung A30

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Samsung A30

Когато се изисква подмяна на екрана на телефон SAMSUNG GALAXY A30

Смяната на екрана на телефон Samsung Galaxy A30 е една от най-трудните работи. По-голямата част от смартфоните, които наскоро се появиха на рафтовете на магазините, екранът им не е отделна част, а е включен в модула на дисплея, което усложнява подмяната му. За да извършите смяната на счупения или повреден дисплей, трябва да имате специализирано оборудване. С него екранът може да бъде отделен от сензорния екран. Като се има предвид цената на услугата и цената на матричния панел, ремонтът ще струва значително по-малко от закупуването на нов модул.

Причини, които могат да предизвикат смяна на екрана:

  • Падане върху твърда повърхност;
  • Изгорени пиксели;
  • Неестествено цветово възпроизвеждане;
  • Отказ на осветлението на матрицата;
  • Черни петна по екрана;
  • Неравномерно сияние на екрана;

Необходимостта от подмяна на екрана на телефона Samsung Galaxy A30 в някои случаи се провокира не само от външни фактори, но и от фабричен дефект. Също така не можем да изключим и износения дисплей. Както всеки компонент, той има специфичен експлоатационен живот. Дори и да внимавате с вашия смартфон, на дисплея може да се появят „счупени” точки или да се включва подсветката неправилно. Ремонтът също ще е необходим и в случай на лоши цветове.

Защо да изберете Gsmservice24

Висококачествената подмяна на екрана на Samsung Galaxy A30 започва с пълна диагностика на устройството. Има случаи, в които смартфонът падне, дори и най-малката механична повреда ще бъде почти незабележима, но матрицата ще започне да функционира грешно. Симптомите ще са: некачествено изображение, прекъсвания в работата на подсветката - всичко това е признак за неправилна работа на екрана. Едно от условията, които трябва да се следват, е използването на оригинални компоненти. Закупуването на несертифициран дисплей на Samsung Galaxy A30 за подмяна на екрана може да доведе до нова повреда. Безспорните предимства на нашият сервиз Gsmservice24 определено включват предоставяне на оригинални части и гаранция за работа и инсталирана част.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.