Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung A40

Колкото и качествено да е изпълнението на всяка съвременна техника, тя в определен момент се поврежда и се нуждае от ремонт. Същото важи и за смартфона Samsung A40, който е сравнително нов модел и притежава голям 5,9 инчов дисплей. Това е предпоставка за счупване, дори и при най-внимателно боравене с устройството. Защо да използвате услугите на сервиз GSMService24, какви видове се предлагат и как бързо и качествено ще върнем предишната функционалност на повреденото Ви устройство?

Колко време отнема ремонтът на Samsung A40

Благодарение на използваните оригинални и висококачествени резервни части и модулната структура на вътрешната част на Samsung A40, ремонтът на който и да е повреден детайл се извършва максимално бързо. В зависимост от повредата и състоянието на самия апарат, отстраняването на възникналите технически или физически проблеми може да отнеме от 40 минути до 2 и повече часа. В случай, че е необходимо пълно възстановяване на залятата с вода платка, почистването на токопроводящите писти и подмяната на различни детайли върху нея, времето за ремонт може да достигне и до 2-3 дни.

Колко ще струва

Ние сме компания, която има за цел да предостави възможно най-изгодните ремонтни услуги на Samsung A40, без това да се отразява на качеството. За целта, постоянно оптимизираме работните си процеси и прецизно контролираме разходите. В същото време, винаги използваме оригинални и висококачествени компоненти, така че всеки от тях да е с пълно съвпадение при монтажа и да предоставя перфектна функционалност, неразличима от новия Samsung A40.

Цената се определя от състоянието на смартфона при постъпването му в сервиза. Колкото то е по-лошо, толкова повече време и усилия ще ни отнеме да отстраним негативите по него. Значение върху стойността оказва и видът на използвания компонент, така че за по-точна информация, препоръчваме Ви да се обърнете към операторите на GSMService24.com.

Какви видове ремонти се извършват

За да сме сигурни, че покриваме пълния арсенал от най-чести потребности за отстраняване на неизправности, сервиз GSMService24 предлага следните услуги за ремонт на смартфона Samsung A40:

  • Смяна на счупено защитно стъкло на дисплея - винаги се използват висококачествени оригинални модули, съставени от матрица, сензорен слой и защитно стъкло;

  • Заливане и проникване на вода във вътрешността - течността обикновено прониква през конекторите и нанася много поражения, които изискват скоростно отстраняване от специализиран сервиз;

  • Бързо разреждане на батерията или липса на индикация за зареждане - подобен проблем се дължи на повреда в конектора за зареждането или спад в капацитета на акумулатора.