Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung A20

Южнокорейската компания е сред водещите производители на смартфони, а моделът Samsung A20 към днешна дата е изключително актуален. Той е оборудван с 6,4 инчов дисплей, който е защитен със закалено стъкло Gorilla Glass 3. Въпреки това, при невнимание, то лесно може да бъде счупено или спукано, което да доведе до нарушение в нормалната функционалност на сензора. Ако при Вас този проблем вече се е появил, сега ще разберете как и къде можете да го отстраните, колко време ще отнеме и каква е процедурата за ремонт в GSMService24.com

Как се ремонтира счупеният сензорен екран на Samsung A20

С оглед на модулната структура на съвременните мобилни устройства, подмяната само на счупеното стъкло не е възможна. Това означава, че при спукано или счупено стъкло на дисплея на Samsung A20, се сменя целият модул, който е съставен от самата матрица, сензорния слой и най-горното предпазно стъкло. Разбира се, целият модул е значително по-скъп, но пък гарантира пълна функционалност на устройството, която е неразличима от новия апарат. Това е особено валидно, когато се прилагат висококачествени оригинални резервни части, каквито ние използваме в сервиз GSMService24.com.

Важно е да се отбележи, че разглобяването и ремонтът на Samsung A20 се извършва със специализирани инструменти и оборудване, в комбинация с подходящите знания и умения. За отстраняването на повредения модул и поставянето на новата част се изисква повишена прецизност, голяма концентрация и внимание.

Колко време ще отнеме ремонтът

Поради описаната модулна конструкция на съвременните смартфони, включително и на Samsung A20, ремонтът на счупения дисплей се извършва изключително бързо. Това е така, защото експертът просто изважда повредения модул и поставя здравия, който е в пълен комплект с всички споменати отделни части. Това може да отнеме от 30 до 60 минути, особено когато ние, от GSMService24.com, поддържаме големи складови наличности и имаме подходящата част на момента. 

За краткото време, голямо значение оказват и специално пригодените ремонтни лаборатории, които са оборудвани с последно поколение технологии за ремонт и поправка на различни модели смартфони, включително и Samsung A20.

Какви други услуги предлага сервизът

Разбира се, при нас за ремонт не идват само собственици на Samsung A20 със счупени дисплеи, но това е най-често търсената услуга. Срещат се също и повреди, като:

  • Неработеща слушалка;

  • Повреден микрофон;

  • Софтуерни проблеми;

  • Неработеща или с влошено качество камера и т.н.

При нужда от допълнителна информация, свържете се с наш сътрудник.