Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung J6 Plus

Samsung J6 Plus е изключително висококачествен телефон, който притежава най-съвременните технически характеристики. Поради големия си 6” дисплей обаче и небрежната употреба от страна на собствениците, този апарат често пристига в GSMService24 за подмяна на дисплей и други компоненти. Защо хората избират нашия сервиз за ремонт на това устройство? Нека видим!

Колко струва ремонтът на дисплея на Samsung J6 Plus

Това е много търсена услуга от голяма част от собствениците на този апарат. И, разбира се, те често първо се интересуват от цената за ремонта на дисплея. Тя обаче е променлива стойност, поради което с точност не можем да я назовем, тъй като към момента на прочита на този материал, тя може да се е променила. Въпреки това, при постъпване на Samsung J6 Plus в сервиза на GSMService24, нашите майстори извършват безплатна диагностика, за да се установят неизправностите по апарата, и наш оператор се свързва с клиента с конкретна оферта, която той има право да приеме или откаже.

Въпреки това, клиентът има една опция, ако иска да намали сумата за ремонта. Това е възможно при използването на висококачествено копие на оригиналния дисплей модул. Тогава, ние не можем да осигурим идентична на предишната функционалност и не издаваме гаранция за използвания модул. Ако клиентът държи на високото качество и отличната функционалност на своя Samsung J6 Plus, при ремонта, ние трябва да използваме оригинален дисплей модул, състоящ се от матрица, сензорен слой и външно стъкло. В този случай, Вие ще получите и гаранция за използваната резервна част.

В кои случаи се налага смяна на дисплея

Когато настъпи необходимост от смяна на дисплея на Samsung J6 Plus, симптомите за това могат да са:

  • Частична или пълна липса на образ;

  • Поява на петна или ивици върху картината;

  • Изкривяване на цветовете;

  • Проблеми с подсветката;

  • Влошено качество на образа.

Какви други ремонтни дейности предлага GSMService24

Нашите майстори са дълги години в бранша и притежават голям опит с ремонта на различни неизправности по Samsung J6 Plus. В това число влиза и смяната на камера, конектор за зареждане, батерията, запояване на микросхеми и дори възстановяване работата на токопроводящите писти по системната платка. Ние извършваме и по-сложни поправки, като идентична подмяна на микросхеми, почистване и възстановяване на устройството след заливане с вода и проникване на влага във вътрешността.

За да заявите поправка на устройството си и извършване на безплатна диагностика, моля свържете се с нашите оператори и те ще Ви съдействат.