Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung J6

Съвременните смартфони, като Samsung J6, са изключително удобни мобилни устройства, позволяващи извършване на голям брой операции, подобни на компютърните. За целта обаче те притежават голям сензорен дисплей, който е изключително уязвим при умерени и силни удари. Това е чест проблем, който води до необходимост от сервизна намеса и ремонт на счупеното стъкло. Как може GSMService24 да помогне в подобни ситуации?

В какво се състои ремонтът на Samsung J6

Когато постъпи повреден апарат в сервиза GSMService24, той се предава на специалист, който извършва безплатна диагностика на Samsung J6 и се установява точната причина за повредата. На този етап се извършва и цялостна проверка за наличието на нововъзникващи неизправности, които са в начален стадий. След това, наш оператор се свързва с клиента и се уточняват подробностите относно извършването на ремонта. Когато клиентът е информиран, той трябва да даде своето съгласие за начало на ремонтните дейности и апаратът се насочва към нашата работилница.

Когато всичко около отстраняването на неизправностите е приключило, нашите експерти провеждат вътрешни тестове за пълна функционалност. При установяване на пълна изправност, ние се свързваме с клиента за да получи своя Samsung J6. Също, при използване на резервни части, ние даваме гаранция за тяхната функционалност, особено когато става дума за подмяна на дисплей модул.

Колко струва ремонтът

Това е въпрос, който вълнува всеки собственик на Samsung J6, когато има нужда от извършване на ремонт. Тъй като голямо значение има естеството на повредата и необходимите за нейното отстраняване резервни части, точна сума не може да бъде посочена, но след безплатна диагностика, тя се уточнява с клиента, преди нашите майстори да пристъпят към работа.

Важно е да се знае, че ние използваме само висококачествени и оригинални резервни части, особено когато става дума за смяна на дисплей на Samsung J6. Тогава, поставяме цялостен модул, състоящ се от матрица, сензорен слой и защитно стъкло, а след ремонта, устройството е неразличимо от новото както по външен вид, така и по функционалност.

Колко време ще продължи

Продължителността на ремонта на Samsung J6 зависи от възникналия проблем. Например, смяната на дисплея може да отнеме един работен ден. Но ако телефонът е полят с вода и се налага пълно възстановяване на токопроводящи писти и подмяна на микросхеми, то тогава процесът може да продължи и няколко дни.

Какви услуги се предлагат

Портфолиото ни от услуги е доста разнообразно и накратко списъкът изглежда така:

  • Смяна на дисплей, камера, микрофон, жак за слушалки, конектор за зареждане, батерия;

  • Подмяна на заден панел и странична рамка;

  • Отстраняване на софтуерни неизправности, бъгове, ъпдейти;

  • Възстановяване на изгубени данни.

За допълнителна информация, моля свържете се с наш оператор!