Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung J7 J730

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Ремонт на Samsung J7 J730 – популярната услуга, предоставяна в София от сервизен център GSMService24, експертите на който, в рамките на няколко часа от момента на запитването на клиента, могат да върнат изгубената функционалност на смартфона.

Единственото, което се изисква от клиента – максимално правилно да опише симптомите на повредата и обстоятелствата, които са довели до неправилното функциониране на апарата. В сервиза всичко е адаптирано, за да може в максимално кратки срокове, напълно професионално да бъде възстановена производителността на цифровите устройства от корейския производител:

  • Високотехнологично оборудване и съвременни инструменти.
  • Квалифициран екип от специалисти, с богат опит в сферата по ремонтите на смартфоните Самсунг, без значение от версията.
  • Наличие на голям асортимент от оригинални резервни части.

По искане на клиента, обслужването може да се извършва както в традиционния формат, така и с опция "бърз ремонт". Повечето собственици на J7 идват във филиала на нашия сервизен център, намиращ се в град София, с искане за подмяна на счупеното стъкло, възстановяване яснотата на изображението или сензорната чувствителност на дисплея.

Работилницата на GSMService24 е готова да предостави комплекс от услуги, насочени към отстраняване на проблеми от всякакъв характер, свързани с модела J7.

КОГА СЕ ИЗВЪРШВА СМЯНА НА СТЪКЛОТО НА SAMSUNG Г730 2017

Смяната на стъклото на Г730 2017 се извършва в случай, че върху смартфона са се появили такива дефекти, като пукнатини и олющвания, намаляло е качеството на изображението и т.н. Майсторът на сервизен център GSMService24 извършва този вид ремонтни дейности в съответствие с Optical Clear Adhesive технологията, като демонтира повредения елемент и поставя ново оригинално защитно стъкло.

По време на процеса по неговата подмяна, може да бъде гарантирано поддържането на целостта и производителността на останалите компоненти, като матрицата, touch – панел, подсветка. Заедно с ремонтираното устройство, клиентът получава също и гаранция за безплатно обслужване в продължение на 1 месец.

Как да разберете, че е необходима подмяна на дисплея на Samsung J7 J730 2017

В резултат на падане върху твърда повърхност или прекомерно механично въздействие върху дисплейния модул, могат да се появят симптоми, сочещи към необходимостта от подмяна на екрана:

  • Появата на петна, ивици и други артефакти;
  • Тъмен екран, който не реагира на режим "включване";
  • Липса на коректна работа на сензорния панел.

Всеки ден в сервиз GSMService24 идват по няколко потребители, които се нуждаят от услугата по смяна на дисплея на Галакси Г730.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.