Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung m10

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Samsung m10

Samsung M10

Ерата на смартфоните е завладяла света не толкова отдавна, но вече е трудно да изненадате някой със сензорен телефон. Хиляди функции, комфорт, удобство и много други. Но телефон като Galaxy M10 има освен плюсове и потенциални минуси - екранът. Достатъчно лесно е да го повредите - падане дори от малка височина, незначителен удар може да „унищожи“ дисплея и ще изисква ремонт или дори пълна подмяна.

И все пак, най-често след механични повреди, изображението остава в същата форма, както преди падането. Екранът в тази ситуация е напълно функционален, отговаря на всички команди, а това означава, че подмяната на стъклото в Samsung Galaxy M10 е задължителна. Ще приведете смартфона си в пълна изправност без допълнителни разходи.

Ако изображението е изкривено или напълно отсъства, тогава простото смяна на стъклото няма да ви помогне. Сега трябва да смените дисплея с нов, оборудван със сензор и да подмените най-горното стъкло.

По време на телефоните с копчета, най-често са се чупили механичните бутони или джойстици. Днес повечето от телефоните, които ни доставят, страдат от счупен дисплей. Нашите майстори лесно ще заменят екрана на вашето устройство. Основното нещо е да не се опитвате да поправите телефона у дома, той може да е със счупен корпус, повредена платка, в резултат на което вашия домашен ремонт, може да ви струва много по-скъпо.

Защо да изберете Gsmservice24.com

В нашия сервизен център има всички съвременни диагностични средства, които ни позволяват да идентифицираме и своевременно да коригираме дори малки или големи проблеми по екрана. Ние извършваме диагностика безплатно! Нашите висококвалифицирани майстори са истински професионалисти в ремонта и подмяната на дисплей, възстановявайки сензорния панел до връщането на  устройството в ръцете на щастливите собственици. Нашата работа е проектирана да бъде удобна за вас. Вие дори можете да не напускате дома си - куриерите ще вземат телефона и след ремонт ще ви бъде върнат. Можете също да се свържете със сервизния център Gsmservice24.com .

Очакваме ви и ще се радваме да ви помогнем!

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.