Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung m20

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Samsung m20

Samsung M20

Смяна на стъкло Samsung M20 - високо качество, спешно, разумни цени

Смяна на стъкло Samsung M20 - най-честата причина за свързване с нашия сервизен център. Повреда на стъкленото покритие през есента може да причини различни неизправности в работата на смартфона:

  • липса на реакция на допир;
  • изкривяване на изображението;
  • появата на бял или черен екран;
  • загуба на целостта на сензорния екран.

За да се диагностицира проблемът по правилния начин, да се подменят части или ремонт, Samsung M20 може да се овладее в сервизния център Gsmservice24.com. Ние сме запознати с характеристиките на този модел и можем бързо да ги заменим при необходимост: монтажни болтове, стъкло, екрани, микрофони, конектори за зареждане, камери и др.

В случая на Samsung M20 е направен от пластмаса. Той е този, който най-често е подложен на механичен стрес. Поради падане от височина, на корпуса могат да се появят вдлъбнатини и самите части да се повредя

Получавате безплатна подробна диагностика на телефона. След това на клиента се предоставя експертна оценка и пълна информация за състоянието на устройството, както и за цената на компонентите, които се нуждаят от подмяна. Ако сте съгласни с цената за ремонт и времето, съветникът ще продължи да поправя. По правило стъклото на Samsung M20 ще бъде заменено отделно от екрана, а ако трябва да смените екрана с рамката, тази услуга ще отнеме повече време.

Предимства на Gsmservice24.com:

Ако трябва да замените екрана Samsung M20 в София, ще ни откриете в Студентски град - просто ни донесете смартфона си или използвайте куриерски услуги от дома или офиса си. Ние, също така, организирахме нашата работа по такъв начин, че лесно да ремонтираме смартфона на онези потребители, които не живеят в София.

Не рискувайте производителността на телефона си и възлагайте неговия ремонт на професионалния сервизен център Gsmservice24.com. Когато поръчвате от нас такава услуга, като подмяната на дисплея, можете да сте сигурни, че цялата работа ще бъде извършена с високо качество и бърза реакция.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.