Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung Note 8

Samsung Note 8 е изключително елегантен и стилен бизнес смартфон от серията Galaxy. Той е доста голям, което осигурява просторен дисплей и детайлна картина с висока резолюция. Тази голяма стъклена площ обаче прави апарата изключително уязвим при леки удари и напуквания на екрана. Какъв е изходът от подобна ситуация и къде да дадем своя Самсунг Нот 8 за ремонт?

Как се ремонтира дисплеят на Samsung Note 8

Ако сте изпаднали в ситуация на необходимост от смяна на дисплея или друг вид ремонт на Samsung Note 8, то ние в сервиз GSMService24 можем да Ви помогнем с квалифициран персонал, подходящо оборудвани работилници и достатъчно голям опит. Ако искате услугата да бъде извършена качествено и устройството да е неразличимо от новото, то заповядайте при нас. 

Ние работим само с оригинални сервизни части и прилагаме модулен ремонт. Това означава, че вместо да се опитваме да разглобим общия модул и това да окаже влияние върху неговата външност и функционалност, ще поставим общ комплект от матрица, сензор и външно предпазно стъкло.

Как се извършва ремонтът

Много често Samsung Note 8 идва при нас за смяна на дисплей, именно поради описаните по-горе негови уязвимости. В същото време, сервиз GSMService24 разполага със специално приспособена работилница и инструменти. Стъпките през процеса накратко изглеждат така:

  1. Приемаме заявката от клиента и повреденото устройство се предава на наш експерт;

  2. Специалистът извършва безплатна диагностика, след което се свързваме с клиента и го информираме за състоянието на Samsung Note 8;

  3. Провеждаме беседа с клиента и предлагаме подходяща оферта за ремонта на дисплея;

  4. Когато клиентът се съгласи, нашият майстор отстранява дефектиралия модул и поставя нов;

  5. Извършва повторна диагностика и тестване на функционалността;

  6. Чак след това се свързваме с клиента и му връщаме вече ремонтираното устройство.

Колко струва услугата

Поради променливата стойност на цените, не можем да дадем точни цифри, защото има вероятност към момента на четене на този материал, те да не са актуални. Ето защо, за повече информация Ви съветваме да се свържете с наш оператор. Все пак, Samsung Note 8 е голям апарат, а ремонтът му се извършва модулно, но офертата е съобразена с качеството на резервната част, трудността при манипулацията и състоянието на устройството при неговото постъпване в сервиза. 

За крайната цена на услугата, голямо значение има и резултатът след провеждане на безплатната диагностика на апарата, за което ще бъдете уведомени предварително. Очакваме Ви!