Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung s10

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Samsung s10

Samsung s10

Ремонт на сензор Samsung Galaxy S10

Повреда на сензора възниква главно след удар. Сензорният контролер, който се намира на платката на дисплея, може да се счупи. В резултат на това част от сензора не работи или работи, но неправилно.

Сензорният тест се намира в панела Samsung Galaxy S10 и се набира комбинацията от * # 0 * #. След появяване на менюто, трябва да изберете “sensorhub test”. Стартира стандартният сензорен тест.

Ако тестът не е преминал, проблемът е в сензорния екран. Ремонтът на тази неизправност не се извършва бързо.

Смяна на сензорни стъкла на Samsung Galaxy S10

Предното стъкло е направено с помощта на технологията Gorilla Glass 6 и е много трудно да се счупи. Но има и такива случаи. Стъкленият екран е много уязвим в ъглите на рамката и също така от силни странични удари.

Новото оригинално стъкло може да се замени, както отделно от дисплея, така и с него. Извършваме подмяната с висококачествена апаратура и модерна технология. Ние сме усъвършенствали най-добрия начин да ремонтираме дисплея и да постигнем качеството на фабричния продукт. В същото време е възможно да се използват, както оригинални части, така и алтернативни.И в двата случая всичко ще изглежда перфектно - визуално, но ще има разлика във физическите характеристики. По-подробно за условията на ремонта на Galaxy S10, както и за всички етапи на смяната на стъкло, можете да научите от нашите консултанти Gsmservice24.com

Замяна на задния капак на Samsung Galaxy S10

Задният капак на Samsung Galaxy S10 е направен с помощта на технологията Gorilla Glass 5 и има композитна структура от стъкло и пластмаса. Оригиналното покритие при покупката е доста скъпо. Ние предлагаме на нашите клиенти оригинални такива и копия.

Смяната на задния капак започва с визуална проверка на състоянието на корпуса, тъй като задният капак се залепва към него. Ако рамката е силно повредена, тя трябва да бъде сменена, ако не може да се използва отново. Използват се оригинални консумативи и маркови аксесоари. Последният етап от ремонта е натискането на телефона. Samsung Galaxy S10 се поставя под преса с температура на нагряване от 150 градуса.

Смяна на стъкло на Samsung Galaxy S10

Задното стъкло на камерата е доста широко, но много тънко. Пукнатината върху стъклото на камерата може да възникне от лек натиск с метален предмет.

Ако задното стъкло е силно повредено, тогава не се колебайте, защото основната камера може да пострада дори от малко парче счупено стъкло. Горната леща е лесно податлива дори и на леко надраскване. В резултат на това снимките ще бъдат размити и автофокусът ще спре да работи. За повече информация се свържете с на Gsmservice24.com

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.