Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung възобнови продажбите на взривяващия се Galaxy Note 7

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

възобновяване на продажбите Galaxy Note 7Samsung възобнови продажбите на смартфоните Galaxy Note 7 месец след, като бяха прекратени поради наличие на случаи със запалване на устройството. От компанията са обяснили, че инцидентите с устройствата са свързани с проблеми в батерията.

На 2 септември Samsung прекрати продажбите на новия си модел смартфон, който излезе на пазара през август. В допълнение, компанията обяви изтеглянето на 2,5 милиона по-рано продадени устройства. През това време бяха регистрирани повече от 100 смартфона с проблеми в батерията.

Оттогава големите авиокомпании призоваха да не се използват смартфоните Galaxy Note 7 на борда на самолетите и да не се носят в багажите. Все още не всички собственици на потенциално опасните смартфони са ги върнали на производителя, така че не е известно кога ще бъде снета забраната.

Въпреки това, потребителите, които вече са сменили смартфоните си с нови, се оплакват, че устройството грее по време на разговори, а заряда на телефона се изчерпва твърде бързо. В допълнение, има случаи на самозапалили се Galaxy Note 7 от новата партида.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906