Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Сервиз на Lenovo таблети

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Таблет Lenovo — GSMService24Китайският производител – компанията Lenovo – е един от лидерите в производството на преносими компютри и мобилни устройства. Основна черта на тази компания е високото качество на продуктите (особено устройствата от линията ThinkPad) и достъпната цена, която често е по-ниска от тази на конкурентите.

Таблетите на Lenovo са доста стилни и производителни устройства, базирани на операционните системи Android и Windows. Въпреки че те са изработени в Китай, качеството им не отстъпва на другите известни марки и тези устройства рядко се повреждат.

Характерните повреди в тези джаджи са малко, благодарение на което ремонтите на таблетите Lenovo почти не се различават от тези на другите подобни устройства. Сред най-често срещаните повреди може да се споменат проблемите с фърмуера – някои таблети „увисват“ или самостоятелно се рестартират, а други бързо изразходват заряда на батерията поради грешки. За решаване на този проблем и другите софтуерни неизправности, като например повреда на операционната система, в резултат на неправилни действия от страна на потребителя, се изисква преинсталиране на самата система или отделните й компоненти. Най-добре е тази операция да се извършва от професионалисти, тъй като в резултат на необмислени действия устройството може да се превърне в неработоспособно.

Вторият характерен проблем при таблетите на Lenovo са неизправностите в работата на видеосистемата, въпреки че този проблем се проявява изключително рядко. При такава повреда се заменят отделни елементи, а в някои случаи се налага и подмяна на цялата платка. Извършването на подобен ремонт, без предварителна диагностика и качествено оборудване не е препоръчително – може да доведе до допълнителни повреди и съответно по-скъп ремонт.

Последната категория проблеми са повредите, причинени от неправилна употреба на таблета. Силни удари или натискания, използването му в неподходящи условия, полят с течност таблет – всичко това води до неизправности. Най-често при удари се чупи защитното стъкло и екрана. При такава повреда се заменят и двата компонента, дори и ако е повреден само тъчскрийна на таблета Леново. Също така при механично въздействие могат да се появят и вдлъбнатини, пукнатини и ожулвания по корпуса. Отстраняването им е възможно само чрез подмяната на капака или повредения елемент на корпуса.

Използването на таблета в прашни/влажни среди или при излята върху него течност, това се отразява пагубно преди всичко на вътрешните компоненти. Най-често се поврежда системната платка на устройството или отделните интегрални схеми. Също така могат да се окислят контактите или конекторите. В такъв случай неизправните елементи променят работоспособността на устройството.

Ремонтът на таблетите Lenovo може да се извърши в нашия сервизен център. Качественото оборудване, чистите работилници, наличието на всички необходими за таблетите на Lenovo резервни части, квалифицирания и опитен персонал са нашите силни аргументи. Ние извършваме точна диагностика на проблемите, бързо, качествено и евтино ги отстраняваме и даваме гаранция за нашата работа и използваните компоненти. Свържете се с нас и ние ще върнем живота на Вашия таблет!

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.