Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Сервиз на Sony Xperia таблети

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Sony xperia tablet — GSMService24Когато в таблетите се появяват най-различни проблеми, които пречат на нормалната им работоспособност, не се опитвайте да ги отстранявате. По-добре да не рискувате таблета, а директно да отидете в специализирани сервизни центрове за отстраняване на всякакви повреди. Нашият сервиз разполага със съвременно професионално оборудване, необходимо за извършване на всички видове ремонти с всякаква сложност. Преди да се пристъпи към какъвто и да е ремонт, нашите експерти извършват безплатна диагностика на Вашия таблет Sony Xperia Tablet за определяне на причината за повредата, тъй като често неизправностите например в шлейфа могат да се крият в неработещия микрофон. След диагностика, нашите майстори в детайли ще Ви обяснят причината за неизправността, продължителността и стойността на ремонта. След поправката и подмяната на резервните части (когато има такава необходимост) получавате гаранция за цялата свършена работа за шест месеца.

Списък на услугите, предоставяни от нашия сервизен център

Подмяна на дисплея

Както и в другите таблети, дисплеят на таблета Sony Xperia Tablet е най-крехката част, податлива на механични повреди, което изисква внимателно отношение към него.

Подмяна на камерите

При изобразяване на Вашите снимки с артефакти е необходима подмяна на камерата. Доста често, камерата се разваля при попадане на влага или при механично въздействие.

Подмяна на сензорното стъкло

Сензорното стъкло в таблетите Sony Xperia Tablet са изработени по специална технология, която осигурява повишена устойчивост от повреди. При сериозни механични увреждания или при контакт с влага, Вашият таблет се нуждае от подмяна на сензорното стъкло.

Ремонт на системната платка

Върху системната платка има много важни за устройството компоненти. Често ремонт е необходим след попадане на влага или при силно механично въздействие.

Смяна на батерията

Когато зарядът на батерията е достатъчен за няколко часа или устройството работи само при свързано към мрежата зарядно, е необходимо да се замени батерията. Също така при проникване на влага, батерията се издува и трябва да се замени.

Почистване след попадане на влага

Когато в таблета Ви Sony Xperia Tablet попадне течност или сте го изкъпали, е необходимо незабавно да го изключите и без колебание да го занесете в сервизен център. В нашия сервиз е предвиден комплекс от процедури по възстановяването на таблета в работно състояние. При попадане на течност във вътрешността на таблета, се появява конденз, а с течение на времето се образува корозия. Ако влагата не се изчисти навреме, за в бъдеще корозията може да се отрази пагубно върху работоспособността на таблета.

Подмяна на задния капак

Поради това, че задната част на корпуса служи като защита на вътрешността на таблета, то при нейното увреждане вътрешностите нищо не ги защитава, така че когато задният капак бъде счупен, то той трябва да се замени.

Рефлаш

Рефлашът е необходим при софтуерни сривове, при конфликти с приложения, при често рестартиране на устройството, или софтуерът просто трябва да се актуализира.

Подмяна на конекторите

В случай на повреда на конекторите, те трябва да се заменят, тъй като са толкова малки, че не подлежат на поправка.

Подмяна на високоговорителите

Говорителите на таблета са предназначени за възпроизвеждане на различни звуци, включително и при гледане на видео, или при слушане на музика. При повредени високоговорители, Вие просто няма да можете пълноценно да се наслаждавате на таблета. За отстраняване на тази неизправност трябва да се извърши подмяна.

Смяна на шлейфа

Подмяната на шлейфа е необходима при неизправност, а именно: когато шлейфа е изгорял или се е счупил.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.