Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Сервиз за iPad 4

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

ремонт ipad 4Ремонт на айпад Apple iPad 4 в сервиза GSMService24 в София

Таблетният компютър iPad 4 – устройство на компанията Apple, имащо високи технически характеристики, както и периодична нужда от услугите на квалифицирани специалисти за своята настройка и ремонт.

Както и с предишните поколения, най-честата причина за посещенията при специалисти е необходимостта от подмяна на стъклото или екрана на устройството.

Ако искате пълно възстановяване на външния вид и функционалността на своя iPad 4, нашият оторизиран сервизен център на Apple ви дава възможност да направите това бързо, качествено, евтино и да се възползвате от техническата база и опит на нашите специалисти.

Ремонт на iPad 4 в София

Четвъртият айпад е уникално изобретение на компанията Apple. По своята функционалност, той може да се сравни с персонален компютър. Затова всъщност бяха отчетени резки спадове в търсенията на персонални компютри, след излизането на този модел. Уникалните технически и експлоатационни характеристики се харесат на всеки потребител на устройството.

Производителят не е успял напълно да предвиди липсата на повреди и проблеми в процеса на експлоатацията. За това, щастливия собственик на този апарат рано или късно се нуждае от ремонт на iPad 4 в София. Причините могат да бъдат най-разнообразни:

  • прегряване на системата;
  • премахване на последиците от физическо въздействие;
  • проникване на течности във вътрешността на устройството;
  • голямо натоварване на системата.

Ремонт на айпад 4 в София: как да изберете правилния сервизен център

Днес почти всяка компания, работеща в тази сфера гарантира отстраняването на всички проблеми. На това разбира се не бива да вярваме, тъй като има случаи, при които нито квалифицирани служители, нито наличието на всички компоненти ще „възкресят“ устройството. За щастие, подобни ситуации възникват много рядко например, ако таблетът дълго време е стоял под вода. Не бива да поверявате ремонта на айпад 4 в София на случайно избрана от вас фирма или човек. Действието може да се приравни до безцелното унищожаване на апарата.

Ремонтът на iPad 4 в София се извършва качествено и на изгодни цени от компанията ни. Нашето предимство е в използването само на оригинални резервни части. При необходимост може да се организира доставката и изпращането на таблета с куриер. Ние не взимаме пари за диагностика, но я  провеждаме бързо (в рамките на максимум един час).

След завършване на всички ремонтни дейности, не само ще можете самостоятелно да оцените резултатите, но и да получите гаранция.

Ремонт на таблетите  iPad 4 в София: типични повреди

Най-често при нас в сервизния център се носят устройства с наличие на пукнатини и драскотини по стъклото, неправилна работа на системата, проблеми с батерията и бутоните. Всички те са следствие от неправилно боравене, попадане на вода, удар или прегряване. Всеки майстор с достатъчна квалификация може да отстрани такива дефекти в рамките на 30 минути. Доверявайте се само на опитни компании с много положителни отзиви.

Ремонтът и подмяната на стъклото на iPad 4 в София – услуга, която се предлага в нашия сервизен център в случай на нанесени механични увреждания в устройството или неговото падане. Неприятни са ситуациите при появата на пукнатини или драскотини върху стъклото. Всички ремонти се извършват директно във ваше присъствие. Цената на услугата е приемлива, особено ако я сравните със закупуването на ново устройство. Получавате качествен и ярък дисплей, който ще ви служи в продължение на дълъг период от време. От счупването няма да остане и следа.

Ремонтът и подмяната на тъчскрийна на iPad 4 в София започва само след внимателна диагностика. Експертите е необходимо да свалят стъклото, отстранят шлейфа и да махнат дисплея. На пръв поглед това е проста процедура, която изисква прецизност и голям опит в тази сфера. Едно невнимателно движение и по-нататъшната работа на модела ще бъде поставена под въпрос.

Не препоръчваме самостоятелното извършване на всички манипулации, защото по този начин може да се нанесе още по-голяма вреда върху функционалността на таблета.

Ремонтът и подмяната на екрана на iPad 4 в София се изисква доста рядко, за разлика от стъклото. За повредата на дисплея е необходимо да се окаже значителен натиск върху него. В този случай върху екрана започват да се появяват тъмни ивици или петна. Подмяната се извършва в рамките на 1 час. Нашите специалисти гарантират получаването на отлични резултати.
IPad 4 има огромен брой фенове по цялата земя. Инженерите на компанията са се постарали да обърнат внимание на всички недостатъци в предишните модели и максимално да подобрят работата на тези. Въпреки това, в процеса на използване е невъзможно устройството да се застрахова срещу падания, други и неприятни ситуации, влияещи върху работоспособността. В случай на повреди, незабавно се свържете с нашия сервизен център. Ние гарантираме бързо отстраняване на проблемите и възстановяване нормалното функциониране на достъпна цена.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.