Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Сервиз за iPad Air Pro

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

ipad air pro сервизРемонт на IPAD PRO в София

Айпад про е многофункционален уред, който можете да използвате за работа и забавление. Но неговият основен недостатък е повишената несигурност, която може да доведе до повреда в бутоните, дисплея и другите хардуерни компоненти. В сервизния център на компанията GSMService24 е възможно извършването на експресен ремонт на техниката на Apple на разумни цени. Ремонтът на iPad Pro се извършва в рамките на 20-40 минути с използване на оригинални резервни части. Характерните черти на нашата фирма е високото качество на всички извършвани дейности, достъпността на услугите и удобното местоположение на сервиза.

Видове повреди

Работата на таблета може да се наруши вследствие на увреждане на хардуерните компоненти или софтуерни неизправности. Най-чувствителната част на устройството е неговият екран. Често се появяват и проблеми със зареждането и включването на устройството. Увреждането на стъклото, матрицата и редица вътрешни компоненти може да се случи в резултат на падане от височина или силно механично въздействие — удар, натиск върху повърхността на апарата и др. При проникване на влага във вътрешността на iPad Pro е възможно излизане от строя на намиращите се вътре микросхеми. Сред най-често срещаните видове неизправности — пукнатини в стъклото или корпуса, повреда на бутоните и модулите, повреда на батерията или появата на проблеми със системната платка. В повечето случаи при ремонта се извършва подмяна на излезлите от строя компоненти.

До софтуерни проблеми често се стига при инсталиране на нелицензионни приложения. След диагностицирането на подобни приложения следва и тяхната деинсталация, а след това префлаш на фърмуера.

Поверявайте ремонта на iPad Pro само на специално подготвени майстори. При неграмотно проведени ремонтни операции е възможно възникването на редица други сериозни проблеми с вашето устройство, до неговото пълно излизане от строя с невъзможност за по-нататъшно възстановяване.

Ремонт в нашата компания

Поправката в София на вашия таблет Айпад про можете да се извърши евтино от компанията GSMService24. Нашите специалисти ще проведат безплатна диагностика на устройство Ви и ще установят причината за възникналите неизправности. Цената и срокът на ремонтните дейности зависят от вида и степента на увреждане.

Видове ремонтни дейности:

  • възстановяване на таблета след заливания с вода;
  • подмяна на микрофона и говорителя;
  • смяна на батерията;
  • подмяна на задната част на корпуса;
  • смяна на счупеното стъкло и дисплея;
  • подмяна на задната и предна камера;
  • смяна на долния шлейф;
  • подмяна на шлейфовете на бутоните Home, силата на звука, беззвучния режим и включването;
  • възстановяване на софтуера.

Ремонтираният таблет може да бъде доставен с куриер до дома Ви или Вие самостоятелно да си го вземете. Гаранцията на всички видове ремонти — 1 месец.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.