Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Сервиз за iPad Air

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

сервиз на ipad airРемонт на iPad Air

Ремонтът на iPad Air към днешна дата се извършва в няколко центрове, включително и при нас. Ние предлагаме на своите клиенти най-изгодни условия, минимално време за изчакване, приемливи цени и високо качество на работата. След приключване на ремонтните дейности, служителите ни издават гаранционен лист за по-нататъшното използване на таблета или друга техника на Apple, която се нуждае от поддръжка.

Характеристики на iPad Air и как се провежда ремонта

Много любители на технологичните продукти на американската компания чакаха дебюта на този модел на таблета. Разработчиците обаче не спират дотук и постоянно обновяват съществуващите версии на своите продукти, чрез допълването им с нови възможности и усъвършенстването на дизайна. Днес настолният таблет вече прилича на преносим компютър, почти не отстъпващ по функционалност на големия си брат.

Обаче подобряването на функциите и параметрите на таблета не означава, че можете да забравите за ремонта на iPad Air. Основно устройството се нуждае от поправка след механични повреди. Преносими джаджи към момента има почти всеки съвременен човек. Мобилните телефони, смартфоните, таблетите, електронните книги, „умните“ часовници, лаптопите и други подобни често придружават съвременния човек в ежедневния му ритъм на живот. И да, най-вероятно всеки поне веднъж е повреждал телефон или друго устройство. Съществуват случаи, когато хората използват любимия си плейър iPod дори и в банята, слушайки музика по време на вземане на душ. Прочитайки сутрешните новини в любимите портали, потребителите, забравяйки за повишеното внимание, поставят в близост до електрониката чаша с чай, кафе и други напитки. Всички тези примери са една пряка заплаха за целостта и работоспособността на хардуера.

Кога още възниква нужда от ремонт на iPad Air

Неизменна черта на производителя е периодичната промяна в диагонала на екрана. Големият дисплей се превръща в най-чувствителният към различни видове удари компонент. Устройството е уязвимо при падения, които обаче често се случват. В резултат на това се поврежда стъклото. Повечето модели таблети от новата серия имат единен модул, състоящ се от сензорното стъкло на дисплея. Този вид ремонт на iPad Air се извършва чрез пълната подмяна на целия блок, което често е доста скъпо.
Нито една неизправност няма да зарадва собственика, защото тя ще го остави без любимото му устройство дълго време. В нашия сервизен център, поправките се извършват в най-кратък срок. Така, че собственикът дори не успява да му доскучае без любимото устройство.

s

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.