Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Сервиз за iPad Mini 3

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

сервиз на ipad mini 3Ремонт на iPad Mini 3

Техниката на Apple е известна не само със своята надеждност, но и простота на използване. Застраховането на високотехнологичното устройство от външни или вътрешни повреди е абсолютно невъзможно. Повредите, възникващи в таблета iPad Мini 3 (Айпад Мини 3), най-често се дължат на технически проблеми: при силен удар, падане от голяма височина или проникване на влага във вътрешността на устройството. Всеки от изброените проблеми може да се отрази и много сериозно да повлияе върху работоспособността на таблета и да предизвика голям брой повреди.

Ремонт на устройството iPad Міпі 3 (Айпад Мини 3) от компанията GSMService24

Специалистите на сервизния център най-често се сблъскват със следните повреди:

 • счупено или напукано стъкло;
 • некоректна работа на сензорния екран;
 • повреда в системната платка на устройството;
 • деформация на корпуса или задния панел на таблета;
 • възникване на срив в работата на софтуера;
 • загуба на физически бутони на устройството;
 • неизправност в микрофона или високоговорителя;
 • вътре в таблета е проникнала влага.

Каква е причината за възникването на неизправностите в iPad Мini 3 (Айпад Мини 3)

Статистиката, базирана на голям брой ремонтирани iPad Мini 3 (Айпад Мини 3), показва, че устройството излиза от строя в резултат на груба употреба. Повече от 80% от случаите, потребителите на таблетите се обръщат към нас, след като техните устройства са получили механични повреди, в резултат на:

 • счупване на сензорното стъкло;
 • получено прекъсване в шлейфа, свързващ модема със системната платка на устройството;
 • нарушена работа на батерията;
 • деформиран корпус или задната част на капака;
 • повредена камера;
 • липса на звук;
 • не работят физическите бутони.

Също така трябва да се отбележи, че голяма част от устройствата се повреждат в резултат на попадане на влага във вътрешността. Употребата на iPad Мini 3 под дъжда или при разливане на течност върху таблета, Вие нанасяте щета на своето устройство: вътрешните елементи се окисляват и се получава късо съединение на контактите. В крайна сметка един или едновременно няколко вътрешни компонента на таблета излизат от строя.

Сервизният център GSMService24 предлага качествени ремонтни услуги за потребителите, не само на iPad Мini 3, но и на всички модели таблети, производство на корпорацията „Apple“. Високо квалифицираните служители на фирмата имат голям опит в тази сфера, максимално бързо ще намерят и отстранят неизправностите с всякаква сложност.

За да се възползвате от ремонтните услуги на нашата компания, трябва да подадете заявка, като посочите модела на устройството и причината за повредата. След това, наш експерт предварително ще огледа повреденото устройство и ще извърши максимално точна диагностика. Ремонтните дейности отнемат не повече от един ден. Най-често устройството остава в сервиза в продължение на няколко часа.

Ремонт на iPad Мini 3 (Айпад Мини 3). Най-често срещаните неизправности и тяхното отстраняване

Подмяна на батерията на устройството

Таблетът iPad Мini 3 (Айпад Мини 3) е ценен не само поради своята надеждност, но и поради продължителната си работа. Устройството може да се използва много дълго време, без да му бъдат нанесени щети. Въпреки това, ако бъде увреден корпуса (а именно задния капак), то това ще наруши целостта на акумулаторната батерия.

Ако откриете, че таблетът ви се разрежда много бързо, трябва спешно да го донесете в сервиза. Специалист с голям опит в ремонтните дейности и при наличието на всички необходими инструменти ще извърши демонтаж на задния панел на устройството и ще замени повредения елемент (акумулаторната батерия) и ще постави капака на неговото естествено място.

Подмяна на камерата на устройството

Камерата на таблета iPad Мini 3 се използва за различни цели:

 • за видео – или фото-заснемане;
 • за провеждане на разговори;
 • за работа с приложения.

Най-често проблеми с този елемент на устройството възникват в резултат на механично действие: силен удар, падане от височина или попадане на влага. За да се реши проблема, трябва да се замени дефектния компонент.

Също така, работоспособността на камерата на устройството може да бъде нарушена в резултат на софтуерен проблем. В такъв случай е необходимо актуализиране на операционната камери и проверка на функционалността на камерата.
Сервизният център GSMService24 гарантирано извършва всякакви ремонтни дейности, дори и с най-висока трудност. Служителите на компанията ни имат голям опит и всички специализирани инструменти, благодарение на които ще елиминират бързо и качествено всяка неизправност на Вашия таблет.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.