Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна дисплея на Lenovo

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

lenovo display Много от клиентите, преди да се свържат с нас, си задават въпроса: ­Защо да избера именно сервизния център GSMService24 за поправката на моя телефон? Отговорът е много прост и се намира на повърхността ­- ние не сме в правото да Ви съветваме при избора на студио, но сме в правото си да изброим предимствата, които предлагаме, а след това самостоятелно можете да направите сравнение и своя избор!

Ние прекрасно знаем колко цените телефона си, така че нашият сервизен център не само осигурява високо и достойно качество на ремонта, но го извършва и в много кратки срокове!

Повечето телефони от марката Lenovo имат сензорен екран, който Ви позволява да използвате устройството с още по-­голямо удобство, но и проблемите, свързани с дисплея са най-­честите. Обикновено причините за счупването се крият в грубото боравене с устройството, падане, удар, влага. Симптомите на тези повреди са много прости: екранът на телефона не реагира на натисканията върху него или не реагира, както обикновено, или дисплеят е счупен на парчета. Ако вашия любимец го е сполетял някой от тези проблеми, не се притеснявайте! Подмяната на дисплея на Lenovo се извършва за кратко време и след ремонта телефонът веднага ще продължи да Ви радва с безупречната си работа!

В GSMService24 сме толкова уверени в качеството на извършената работа, че дори предоставяме гаранция на всички видове ремонти! Гаранцията се отнася за абсолютно цялата извършена върху телефона Ви работа, както и за резервните части, ако решите да ги закупите от нас!

На първо място ние провеждаме разумна ценова политика. Съгласете се, че ако ремонтът е твърде скъп, можете просто да го откажете и да се обърнете към друг сервизен център или да закупите нов телефон! Но има и друга страна ­- при твърде ниската цена съществуват не само подозрения за качеството на услугите, но и технически е невъзможно (освен ако не съобщавате за ремонт всяка седмица). Ето защо ние провеждаме политика на разумни цени, при извършване на ремонтите не поддържаме високи цени и ги оставяме на приемливо ниво!

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.