Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на дисплей на BlackBerry

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Екранът (LCD дисплея) и тъчскрийна на BlackBerry ­ „най-­чувствителните“ към повреждане части във Вашия смартфон. Защитете ги със специален филм, а за тези, които не са се погрижили навреме и са седели върху „счупения екран“, ние предлагаме ремонтни услуги.

Компанията GSMService24 е специализирана в ремонта на смартфоните и таблетите BlackBerry, а ако се изисква подмяната на екрана или тъчскрийна можете също да се свържете с нас. Нашите експерти са добре запознати с всички модели на BlackBerry, включително и с най-­новите; При подмяната на детайли, ние използваме само оригинални екрани и тъчскрийн компоненти за BlackBerry устройствата; само при нас всички аксесоари за BlackBerry са налични, а след ремонта получавате 6 месеца гаранция.

Подмяна дисплей на BlackBerry

Ремонтът и подмяната на екрана на BlackBerry ­ това не е лесна задача и дори и от специалистите се изисква прецизното и пълно разглобяване на смартфона, демонтаж на повредения екран, монтирането на новия екран, сглобяването и тестването на смартфона.

Подмяна на тъчскрийна на BlackBerry

тъчскрийн блекбери тъчскрийн blackberry

Симптоми на вече повредения тъчскрийн на BlackBerry:

● Пукнатини по екрана;

● Смартфонът не реагира на докосванията, не работи „сензорното стъкло“. Дори и при това положение, екранът може да показва изображението.

Подмяна екрана на BlackBerry заедно с тъчскрийна

тъчскрийна блекбери touchscreen blackberry blackberry touchscreen change

Подмяната на екрана на BlackBerry заедно с тъчскрийна е малко по­-просто от подмяната само на екрана или тъчскрийна поотделно, което не изисква разделяне на тези елементи един от друг, а също така е и по­-евтино. Въпреки това, цената на самия екран заедно с тъчскрийна (резервната част) е по­ скъпа от тези елементи поотделно, като общата стойност на ремонта също е по-­висока. В някои случаи потребителят има избор (например за модела 9900 Bold може да бъде заменен както екрана заедно, така и екрана или тъчскрийна отделно), а в някои цялостната подмяна на екрана е единственото възможно решение (например, при BlackBerry Z10 и Q10 LCD­екранът е неотделим от тъчскрийна и подмяната на тези компоненти по отделно е невъзможна). Във всеки случай, най­-подходящото решение е да се замени самия екран заедно с тъчскрийна, като един елемент ­ в този случай, между тези компоненти няма да остане мръсотия, прах и отпечатъци от пръсти.

Подмяна стъклото на екрана на BlackBerry

Екраните на някои модели BlackBerry са покрити с предпазно защитно „парче стъкло“ (обикновено това са апаратите от серията Curve), което не е тъчскрийн и няма сензорна функция. Такова „стъкло“ носи само защитна и естетическа функция, не разполага с микросхеми и следователно е по­-лесно да се замени отколкото самия тъчскрийн. Въпреки това, „стъклото“ ­ това е по-­голямата част от корпуса на BlackBerry, и неговата замяна е необходима и за промяната на външния вид на смартфона, тъй като този елемент е най­забележим.

Протектор върху екрана на BlackBerry

Ние винаги разполагаме със защитни филми за екрана, а дори за много от моделите предлагаме и по няколко варианта:

● Обичайно прозрачно защитно фолио

● Антиотражателно предпазно фолио за екрана на BlackBerry. Има едвам забележима матирана текстура

● Защитните филми от типа Privacy. Те са тъмни на външен вид, но след залепването им съвсем леко затъмняват екрана;

Тяхната особеност е, че върху изображението на екрана може давидите съвсем леко отражение на потребителя пред него: хората, които са от двете страни ще виждат само черен екран. Отделно от това, трябва да се има предвид, че се продават и защитни екранни протектори за BlackBerry от известни производители, като Body Guardz и Clear Coat ­ такива филми имат по­добро качество, по­голяма издръжливост и дълъг експлоатационен период, а също са включени и в комплектите на някои допълнителни инструменти.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.