Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на дисплей LG

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

display lg Вашият телефон е повреден? Дисплеят му не работи? Имате ли нужда от подмяна на екрана на LG? Необходимо е да реагирате на този проблем бързо. Колкото по­-бързо предприемете действия, толкова по-­евтин ще бъде ремонта на устройството Ви.

Подмяната на дисплея на телефона LG е необходима след удар или падания. При 20% от случаите, от строя излиза печатната платка. Необходимо е внимателно да се разгледа, за да се види има ли тя някакви повреди. Ако платката е повредена, е необходимо да бъде възстановена.

Къде може да се подмени екранът на LG? В нашия сервизен център ще го направите бързо и качествено. Ние имаме огромен склад с оригинални резервни части, поради което нашите специалисти са в състояние при най-­кратки срокове и напълно качествено да подменят екрана на LG. Вълнува Ви колко ще струва подмяната на екрана на LG? Ние държим едни от най-­ниските цени и постоянно правим намаления за ремонтите.

display lg подмяна Ако искате екранът Ви отново да заработи:

1. Обърнете се за помощ към нашите майстори и те ще ремонтират мобилното Ви устройство, издавайки гаранция за извършената дейност.

2. Тук можете да си купите някои детайли и да се опитате самостоятелно да поправите мобилния си телефон. Но самостоятелната намеса невинаги се увенчава с успех. Трябва да бъдете изключително внимателни при сглобяването и разглобяването на мобилния апарат.

 

подмяна дисплей LG Пример от живота:

Момиче изпуска устройството си на асфалта, а след това на екрана се появява пукнатина. Тя се обръща за помощ в нашия сервизен център. Ние, разбира се, от своя страна провеждаме диагностика за около 20 минути, която показва, че е необходимо да се подмени дисплея. Нашите специалисти монтират нов оригинален аналог за около 10 минути, след което извършват постремонтен контрол на качеството, показвайки, че устройството е напълно функционално, след което издаваме гаранция за целия апарат.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.