Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на стъкло на iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Стилен дизайн и отлична изработка – това са телефоните на Apple. Те са – многофункционалните джаджи iPhone. Общият успех на концепцията за качествени телефони се подчертава от постоянното обновление на линията и в продажба вече е шестото поколение такива телефони.
Предимства и недостатъци на айфоните:
Тези телефони се отличават с наличието на такива функции, които първоначално бяха новост за обикновените потребители, но се оказаха и невероятно удобни:

• Сензорът за осветеност ще добави яркост на дисплея, ако сте в тъмно помещение;
• сензорът за близост ще Ви предпази срещу случайно съприкосновение със сензорния екран по време на разговор;
• революционен интерфейс, продължително време за автономна работа и режим на многозадачност.

Недостатъкът на всяко поколение е само един – той все още не е твърде устойчив на падания върху твърда повърхност и при близък контакт с течности. Това обаче е съвсем простимо, тъй като апарата е създаден за съвсем други цели. Необходимо е само да се обзаведете с надежден калъф .

При внимателното боравене с устройството, шансът за повреди е незначителен. Ако въпреки всичко обаче, неприятностите случайно сполетят и вашия, особено в случай на падане – специалистите на GsmService24.com са готови да отстранят всички проблеми.

30817_1_apple_begins_offering_in_house_broken_iphone_screen_repair_now_cost_just_149

Качественият сервиз е достъпен за всеки

Клоновете на нашия сервизен център могат лесно да бъдат намерени в София Студентски град, улица Професор Георги Брадистилов, 3 до ректората на Технически университет.

Трябва също да се отбележи, че в повечето случай при падания се поврежда екрана на устройството. Върху счупеното се появява „мрежа“ от пукнатини и грешки в сработванията при работа със сензорния екран. Помътнелият екран и загубата на цветовата наситеност – това са прекалено явни признаци за проблеми. Не е необходимо да се паникьосвате – подмяната на счупеното стъкло на iPhone – това е нашият профил. За ремонта ние използваме само висококачествени компоненти, професионални инструменти и богат практически опит.
Съвсем естествено, ние не се ограничаваме само до баналната замяна на повредения компонент. Всяко устройство, постъпило за ремонт, преминава пълен цикъл на диагностика, за да бъдат открити всички неизправности. Ние вярваме на клиентите, които описват в детайли признаците на проблема, но задълбочените тестове ни позволяват да идентифицираме и елиминираме дори и онези дефекти, които все още не са се проявили.
Същият подход използваме и при ремонта на таблети, компютри и лаптопи. А за iPhone няма нищо по-добро от пълната и навременна диагностика.

Възможно ли е да извършите ремонта самостоятелно

Любителите на собственоръчните ремонти не забравяйте, че цялата привидна простота на процедурата по заменяне на при iPhone, това е много прецизна и нелесна задача. За подмяната,  устройството трябва напълно да се разглоби. Запитайте се: вашият опит в поправката на мобилни устройства достатъчен ли е за успешната замяна на стъклото? Трябва също да споменем и невероятно плътната подредба на елементите вътре в смартфона, изобилието от фини детайли, крехки компоненти и своеобразен подход към създателите на монтажната система на корпуса. Излишната самоувереност може да усложни ремонта и многократно да увеличи общата цена за извършването му. Това обаче не е сложно за нашите експерти – заменянето на стъклото се възприема, като пълномащабна операция по спасението на телефона след неграмотно вмешателство. Ако е необходимо да смените стъклото на iPhone, тогава нека с това се заемат специалистите. В този случай можете да бъдете напълно сигурни, че цялата работа ще бъде извършвана в съответствие с точната последователност на действията, допълнена от опита на нашите специалисти.

Как се извършва подмяната на счупеното стъкло на iPhone

Замяната на счупеното такова на айфон, чрез използването на неоригинални компоненти значително ще намали продължителността на гаранцията на извършената работа.
Избирайте оригинални части на изгодна цена в GsmService24.com. Подмяната на стъклото в някой от нашите сервизни центрове може да стане само за няколко минути.
Конструкцията на дисплея – това е модул, в който са съчетани заедно с дисплея и сензорния екран, което позволява значително да се намали размера на устройството. Като страничен ефект обаче се получава лошо съпротивление на дисплея при резки динамични въздействия.
Имайки предвид общата цена на новия апарат, подмяната на сензорното на iPhone – това си е желана услуга, независимо по кое време на годината.

Крайно препоръчителна е и такава операция, като подмяната на тъчскрийна. Физически повреденият екран за известно време ще се опитва да създаде впечатление за работоспособност и правилно показване на информацията. Но чудото няма да продължи дълго и в даден момент ще е необходимо да се подмени счупеното с ново.
Някои недобросъвестни майстори се опитват с помощта на ниски дъмпингови цени да привлекат повече клиенти. Възможно е някой от тях дори да успеят да извършат директната доставка на резервни части от производителя, както и да подменят сензорното стъкло на неприлично ниска цена, но дали работата ще е качествена?

За подмяната при на айфон е необходимо наличието на резервна част от едноименния производител. Ето защо, подмяната на сензорното стъкло на айфон може да се извърши само при наличието на ново такова и използването на други компоненти теоретично е възможно, но дали това в дългосрочен план ще бъде най-качественото и надеждно устройство?

erexoAmJJvKHlKUg

Нашите предимства

GsmService24 доброволно дава гаранция за всички извършвани ремонти, независимо дали е необходима подмяната на счупеното стъкло на iPhone или възстановяване работоспособността на вашето устройство след попадане на влага.
В нашия сервизен център много добре съчетаваме качествената работа с ниската цена. Замяната на тъчскрийна на айфон е трудоемка процедура, но няма нищо невъзможно: подмяната на сензорното стъкло на айфон ще бъде извършена буквално пред очите ви. Смяната на тъчскрийна на айфон може да бъде извършена с оригиналния или близък до него аналог. Заповядайте в GsmService24 и ние ще заменим тъчскрийна на iPhone, бързо, качествено и с гаранция.
Свържете се със сервизния център при първите признаци на проблеми – при ранния стадии на диагностика е възможно да се минимизира проблема.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.