Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Сервиз и ремонт на телефони Sony

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

телефон sony във вода

Телефоните под марката Sony отдавна са на местния пазар. В началото те се разпространяваха под съвместната марка Sony Ericsson, а днес втората част от името вече я няма и те са ни познати като мобилните телефони на Sony.

Продуктите на марката не се нуждаят от реклама. Всеки, който веднъж е имал такова устройство, автоматично се превръща в истински фен на японската компания. Има случаи дори, в които потребителите в продължение на няколко години (до 5!) са използвали тези мобилни телефони, без да имат нужда да прибягват до услугите на сервизен център. Разбира се това се постига с изключително внимателното боравене с устройството, но все пак резултатите са впечатляващи.

Защо за ремонта на вашия Sony телефон трябва да изберете именно нас

Ако се стигне до ремонта на продуктите от японската марка, можете директно да се свържете с центъра за обслужване на Sony, а можете и да спестите прилична сума, като се обърнете към „GsmService24“. Какви са предимствата на нашата компания в сравнение с конкурентите на пазара? По-долу ще опишем условията за нашия успех.

Бързина на ремонта в „GsmService24“

Ние работим много оперативно, благодарение на което бързината за обслужването на клиентите е много голяма. Например типовият ремонт, предполагащ едностранна операция трае около час, а бързината на нашата работа не влияе на нейното качество.

Професионализмът на служителите ни практически е доведен до съвършенство, тъй като минималният стаж на нашите инженери започва от три години.

Този факт ни позволява бързо, но качествено да провеждаме ремонта на телефоните, таблетите и други мобилни устройства.

Надеждност и качество на ремонта в Сервизния център „GsmService24“

Един от ключовите фактори за качествения ремонт на телефоните Sony – това е споменатият вече професионализъм на компанията. Нашите инженери обичат работата си, което допринася и за постоянния им стремеж към съвършенството в тяхната област, самостоятелното придобиване на нови знания и умения.

Вторият залог за надеждния ремонт в нашата компания се крие в качеството на компонентите. Ремонтът на телефоните Sony се извършва с оригинални резервни части, които получаваме от официалните доставчици на производителя. Това условие в пъти намалява вероятността от възникване на брак по време на ремонта, свързан с некачествените детайли, използвани в работата.

Адекватна цена на услугите в сервизния център „GsmService24“

Много компании, съществуващи на пазара, развълнувано крещят „ние имаме най-ниските цени“. Но помислете за това: Възможно ли е една такава компания да просъществува в условията на конкурентна среда, работейки на дъмпингови цени?

Дори и ако ремонтът е качествен и клиентите са много, с това ще нарастват и разходите, което ще доведе до фалит. Ето защо, с най-ниските цени се занимават аматьорите или измамниците.

Ние Ви предлагаме най-доброто съчетание между цена и качество. А подобно съотношение е полезно и за клиента и за изпълнителя. Имайки предвид качеството на ремонтите, цените на услугите на СЦ „GsmService24“ са много, много атрактивни!.

Бонуси за всеки клиент

Като бонус, имаме удоволствието да предложим безплатна диагностика. Това отнема около 20 минути и обикновено се провежда при клиента. След процедурата ще бъде обявена и крайната цена на услугите. Ние работим честно, така че обявяваме цената предварително и тя няма да стане обект на промяна.

Също така, „GsmService24“ предлага уникална услуга: бърз ремонт на цената на обикновения! Да, прочетохте правилно: при поръчката на експресен ремонт, заплащането се извършва в съответствие със стандартния ценоразпис на сервизния център без необходимост от допълнително заплащане за експресност.

Гаранция на всички видове услуги в сервизния център „GsmService24“

Нашият професионализъм се потвърждава не само на думи, но и на дела! Ето защо всяка поправка в сервизния център е придружена и от издаване на гаранционен талон за указаната услуга за срок от три месеца. Това време е напълно достатъчно за да се оцени до колко успешно е бил изпълнен ремонта: бракът се проявява по-бързо от предоставените от нас 90 дни. Ако имате някакви оплаквания по качеството на работата или окомплектовката, повторният ремонт ще се изпълни безплатно. Въпреки това, на подобни прецеденти по-рано не сме се натъквали.

Основни неизправности при телефоните на Sony

Телефона не се включва

Проблемът може да се прояви при устройствата на всяка марка, а не само при Sony. Това може да бъде причинено от различни фактори: неизправност в бутона за включване, софтуерна неизправност, прегаряне на контактите в конектора на зарядното устройство. Каквото и да е, сътрудниците на сервизния център „GsmService24“ ще извършат диагностика, която ще покаже корена на проблема. Ремонтите се извършват възможно най-бързо.

Екрана не показва картината или показаното изображение е некачествено

Вероятно това може да се дължи на излязла от строя матрица. Причините могат да бъдат много и различни – от механична повреда до естествено износване. А ако телефонът е с корпус тип слайдер или „мида“, може да се наложи и подмяна на шлейфа. Във всеки случай обаче не е нужно да се притеснявате за нищо, тъй като в момента, в който телефонът Ви попадне в ръцете на специалистите на „GsmService24“, всичките процедури по възстановяването на неговата функционалност пада върху нашите плещи. И повярвайте ни, няма да ви подведем!

Нашият сервизен център работи от много отдавна на пазара и през годините на дейност, ние сме се утвърдили с добрата си работа. Десетки хиляди наши клиенти не са сгрешили! Свържете се с нас и ще разберете защо толкова много хора направиха своя избор в полза на сервизния център „GsmService24“!

Други повреди и неизправности

При извършването на ремонтите на мобилните телефони от Sony в София, ние сме се сблъсквали и с други повреди, които са не по-рядко разпространени. По-горе сме споменали само някои от най-популярните от тях: телефонът не се включва; не се зарежда; няма звук или микрофона не работи; не се натискат бутоните или е счупен конектора за зареждане – всичко това е ремонтирано от нас и във възможно най-кратки срокове!

Не забравяйте! Винаги сте добре дошли! Ако при телефона ви се появи каквато и да било неизправност, повреда, неправилно функциониране на фърмуера или нещо друго, просто се обадете в нашия сервиз на телефони … – ние сме уверени, че ще можем да ви помогнем да поправите вашето Sony устройство в София!

Списък на част от мобилните устройства Sony с които работим

В случай че телефонът или таблетът Ви не присъства в списъка, не се колебайте – позвънете ни, защото ние ремонтираме всички мобилни устройства с марката Sony.

Телефони

2018
Sony Xperia L2, Sony Xperia XA2, Sony Xperia XA2 Plus, Sony Xperia XA2 Ultra, Sony Xperia XZ2, Sony Xperia XZ2 Compact, Sony Xperia XZ2 Premium

2017
Sony Xperia L1, Sony Xperia R1 (Plus), Sony Xperia XA1, Sony Xperia XA1 Plus, Sony Xperia XA1 Ultra, Sony Xperia XZ Compact, Sony Xperia XZ Premium, Sony Xperia XZ1, Sony Xperia XZ1 Compact, Sony Xperia XZs

2016
Sony Xperia E5, Sony Xperia X, Sony Xperia X Compact, Sony Xperia X Performance, Sony Xperia XA, Sony Xperia XA Dual, Sony Xperia XA Ultra, Sony Xperia XZ

2015
Sony Xperia E4 Dual, Sony Xperia E4

2014
Sony Xperia E3 Dual, Sony Xperia E3, Sony Xperia Z3 Dual, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Compact, Sony Xperia M2 Aqua, Sony Xperia C3 Dual, Sony Xperia C3, Sony Xperia Z2a , Sony Xperia T3, Sony Xperia M2, Sony Xperia M2 dual, Sony Xperia Z2, Sony Xperia E1 dual, Sony Xperia E1, Sony Xperia T2 Ultra dual, Sony Xperia T2 Ultra, Sony Xperia Z1s, Sony Xperia Z1 Compact

2013
Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z Ultra, Sony Xperia C, Sony Xperia M, Sony Xperia ZR, Sony Xperia L, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z, Sony Xperia ZL, Sony Xperia E dual, Sony Xperia E, Sony Xperia T LTE

2012
Sony Xperia V, Sony Xperia J, Sony Xperia TX, Sony Xperia T, Sony Xperia SL, Sony Xperia tipo dual, Sony Xperia tipo, Sony Xperia miro, Sony Xperia go, Sony Xperia acro S, Sony Xperia SX SO-05D, Sony Xperia GX SO-04D, Sony Xperia acro HD SO-03D, Sony Xperia acro HD SOI12, Sony Xperia neo L, Sony Xperia sola, Sony Xperia U, Sony Xperia P, Sony Xperia S, Sony Xperia ion HSPA, Sony Xperia ion LTE

Таблети

2014
Sony Xperia Z3 Tablet Compact, Sony Xperia Z2 Tablet LTE, Sony Xperia Z2 Tablet WiFi

2013
Sony Xperia Tablet Z LTE, Sony Xperia Tablet Z Wi-Fi, Sony Xperia Tablet S 3G, Sony Xperia Tablet S

2012
Sony Tablet P, Sony Tablet P 3G, Sony Tablet S 3G, Sony Tablet S

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.