Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Sony Xperia 10

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Sony Xperia 10

Ремонт Sony Xperia 10

Смартфон от японската марка Sony, която има Full HD + дисплей с резолюция 2560 × 1080 и съотношение на картината 21: 9. Този екран ви позволява да гледате филми в оригинален формат и удобно да използвате режима с няколко прозореца. Телефоните от 2019-та година имат класически дизайн със стандартен отвор отгоре, в който са разположени сензорите и предната камера. Колко струва ремонтът на Sony-Xperia-10? За съжаление, Xperia 10 не получи защита от прах и влага според стандартния IP. В допълнение, 6-инчовият екран, дори защитен от Gorilla Glass 5, е доста лесно да се повреди в резултат на падането на смартфона или силен удар по него. Ако имате проблем с вашия телефон Xperia 10, свържете се с помощниците от сервиза на GSMService24

Типични неизправности на Sony Xperia 10

Собствениците на Xperia 10 в крайна сметка могат да се сблъскат с такива проблеми:

Повреденото стъкло

По външен вид смартфона прилича повече на таблет, отколкото на телефон, основно поради 6-инчовия екран. Доста лесно е да се надраскат или дори да се счупят в ежедневната употреба. Нашите майстори от GSMService24 ще проверят състоянието на модула на екрана - и ще го заменят  целият или ще сменят само стъклото, ако сензорният екран на смартфона е непокътнат.

Влага или наводнен телефон

Sony Xperia 10 не осигурява защита срещу вода. Ако сте разляли питие по телефона, попаднали под дъжда или сте изтървали във вода вашето устройство, подсушете смартфона възможно най-скоро или се свържете с нас. Нашите майстори ще премахнат остатъците от влагата от апарата, ще почистят оксидиралите части на микросхемите и ще заменят изгорелите елементи.

Проблеми със захранването

Неправилната работа на телефона може да се изрази в твърде бързото разреждане на батерията или бавното и зареждане. Проблемът възниква, поради неправилна работа на контролера на захранването, повреда на батерията на смартфона, неправилен порт за зареждане или зарядно устройство. Нашите майстори от GSMService24 ще извършват безплатна диагностика, ще определят неизправността и ще извършват бърз ремонт на устройството.

Бавна производителност на смартфона

Слабата производителност на Xperia 10 в приложения и игри е причинена от натоварването на операционната система или вируси в телефона. Нашите майстори ще извършат почистване на вашия смартфон, като запазят всички данни в устройството.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.