Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Sony Xperia XA1 Ultra сервиз

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Sony Xperia XA1 Ultra сервиз

Оригинален дисплей за Sony Xperia XA1 Ultra

Смяната на стъклото или дисплея на Sony Xperia XA1 Ultra е една от най-търсените услуги, защото всяко механично въздействие може да повреди дисплейния модул. Стъклото, екрана и тъчскрийна на този модел са обединени в цял детайл (модул) и поотделно, тези елементи не се сменят. Оригиналният детайл се доставя заедно с рамката на корпуса, в състава на която влизат долната и горната декоративна облицовка и тези елементи е невъзможно да се сменят отделно от дисплейния модул.

Тих звук на Sony Xpeiria XA1 Ultra/ няма звук

Проблемите със звука едва ли ще изненадат някой и всеки рано или късно се сблъсква с тях. Всичко зависи от това колко внимателно използвате устройството. Прахта и влагата – това са врагове на устройството и те са способни да извадят от строя много детайли, сред които е и говорителя. Смартфонът е оборудван с два говорителя: разговорен, който се намира в горната част на устройството и чрез него чувате събеседника и полифоничните звуци, а този който се намира в долната част на телефона, възпроизвежда външните звуци и е проектиран във вид на акустичен блок. Смяната на говорителя на Sony Xperia XA1 Ultra в нашия сервиз се извършва само за час, а гаранцията на ремонта е 30 дни.

Ремонт на долната платка на Sony Xperia XA1 Ultra

Почти всички телефони, пуснати в периода до 2017 г., включително, са оборудвани с долни платки, на които се намира микрофона и системния конектор. Микрофона при разговор предава вашия глас на събеседника, а чрез системния конектор се извършва зареждането на смартфона и неговото синхронизиране с компютъра. И двата детайла рядко се повреждат, но във всеки случай, дори когато от строя излезе единия от тях, ще бъде направена пълна подмяна на долната платка на Sony Xperia XA1 Ultra в комплект с микрофона и системния конектор.

Ремонт на страничните копчета на Sony Xperia XA1 Ultra

Отстрани на телефона се намират 4 бутона: за включване, за силата на звука "минус" и "плюс" и за камерата. Механизмите на тези бутони се намират върху един шлейф и когато един от бутоните или няколко наведнъж спрат да работят, се сменя целия този шлейф. Самите механизми на бутоните са от мембранен тип, така че техният ремонт е невъзможен. Освен това, дефектния бутон може да се натиска лошо и да не сработва, което води до единствения изход – смяна на шлейфа.

Не работи конектора за слушалките на Sony Xperia XA1 Ultra

Трудно е да си представим съвременния телефон без конектор за слушалки, защото благодарение на него ние получаваме не просто телефон, а цял медиен плейър. Ето защо, липсата на жак за много хора е критичен проблем. В нашия сервизен център ще Можете да елиминирате проблема с жака за по-малко от час, а гаранцията за ремонта ще бъде 30 дни.

Не се стартира камерата на Sony Xperia ХА1 Ултра

С камерата се срещат различни проблеми, но най-често това са: грешки в приложението при стартиране на камерата, размазани снимки и липсата на фокус. Грешката в приложението може да се дължи на софтуера и системната платка, а проблемът с фокуса може да се дължи на стъклото на камерата. Моля, обърнете внимание на състоянието на стъклото на камерата – без значение дали е надраскано или има други щети. Много често се изтърква защитния слой на стъклото на камерата, поради което тя прави неясни снимки.

Sony Xperia XA1 Ultra започна по-бързо да се разрежда

При възникване на даден проблем, първото нещо за профилактика е нулирането на настройките. Ако проблемът отмине – чудесно, но ако не – значи, той се крие в батерията или по-дълбоко. За откриване на точната причина за бързото разреждане е нужно да се извърши диагностика, а при нас тя е безплатна. Ако използвате устройството повече от година, най-вероятно ще се наложи смяна на батерията на Sony Xperia XA1 Ultra, а това в нашия сервиз се прави само за 1 час.

Смяна на корпуса на Sony Xperia XA1 Ultra

Отделно сменящите се части на корпуса са: задния капак, стъклото на камерата, лявата и дясна част. Ако се интересувате от подмяна на горната или долната част, то тогава както бе споменато и в началото, те се сменят заедно с оригиналния дисплейн модул.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.