Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Sony Xperia Z1 Compact D5503 сервиз

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Sony Xperia Z1 Compact D5503 сервиз

Ремонт на телефона Sony Xperia Z1 Compact D5503

В сервизния център GSMService24 предлагаме максимално бърз ремонт на Sony Xperia Z1 Compact, но не за сметка на качеството. Например, такива видове повреди, като: счупено стъкло на екрана, не работещ сензор, нужда от подмяна на задния капак се извършват за 35 мин. А в случай, че телефона е залят или силно е повредена платката, то ремонта на смартфона Сони Иксперия Z1 компакт се извършва за 2 часа. Повече ще Ви каже майстора, след диагностика или след разговор с консултант по телефона в София.

Подмяна на стъклото, екрана и дисплея на Sony Z1 Compact

Счупеното стъкло, както и надраскания дисплей се сменя в Сония з1 компакт само модулно. Модулът може да бъде доставен заедно с рамката - това е оригиналът, а отделно от него - е копие.

Препоръчва се рамката да се сменя в случаите, когато тя е силно повредена или силно огъната. Ремонт на рамката на sony z1 compact не се прави, тъй като тя не може да се приведе в първоначалното й състояние. А ако не се смени, задния капак и предното стъкло ще се отлепят.

Подмяна на задния капак (стъкления панел) на Sony Z1 Compact

Дори и малък удар може да увреди крехкото стъкло на задния капак. Въпреки, че стъклото е закалено, поради своята малка дебелина, то бързо се напуква.

Подмяната на капака на Sony Z1 Compact отнема 20 минути. Ремонтът се свежда до премахване на старото лепило и нанасяне на ново. Лепилото влиза в цената на ремонта.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.