Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Свързване на Айпада към Айтюнс

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

свързавне с itunesЗа да е щастлив притежателя на iOS-таблета и за да може напълно да използва неговите възможности, той задължително трябва да инсталира приложението iTunes. В тази статия ще опишем подробно как да свържете Айпада си с Айтюнс, а също така ще поговори и за последващите синхронизации. За начало трябва да инсталирате приложението iTunes на своя домашен лаптоп или десктоп компютър.

Да свържем Айпад към Айтюнс: инструкция

Ако свържем нашия таблет към компютъра или лаптопа за първи път, на екрана на устройството трябва да се покаже изображение на USB-кабел и иконата на iTunes. Сега трябва се пристъпи към изтегляне на приложението. Отидете на apple.com/itunes/download и щракнете върху бутона „Download Now“ („Изтегляне сега“), не забравяйте да посочите вашата операционна система. Ще се отвори прозорец, където трябва да изберете безплатния вариант за сваляне („Free Download“). На следващия етап ще трябва да посочите адреса на електронната си поща и собственото си местоположение. Също така предварително трябва да сте наясно дали използвате 34-битовата или 64-битовата версия на операционната система на компютъра, тъй като по подразбиране се зарежда първата версия. Остава само да изтеглите приложението на вашия компютър, като кликнете върху съответния бутон и не забравяйте да посочите предпочитания от вас език.

Имайте предвид, че процесът на инсталиране е много прост и интуитивен. В прозореца с параметри трябва да махнете ненужните отметки. В края на инсталацията ще трябва да рестартирате системата; програмата ще ви подкани да го направите сам.

И така, връзката към Айпада с Айтюнс предполага първоначалната инсталация на компютъра, и след това – да свържете самото устройство към компютъра с помощта на кабел, който може да намерите в комплекта на устройството. Сега да преминем към това, какво всъщност трябва да направим, след свързване на таблета.

Как да се синхронизираме Айпад с Айтюнс след свързването?

Отворете iTunes и свържете таблета към компютъра или лаптопа, използвайки кабела от комплекта. Сега избираме нашето устройство в полето от ляво и кликаме върху него. След това можем да синхронизираме съдържанието на всички или само на някои данни. Например, можем да синхронизираме само музиката, филмите и книгите, или всички обекти едновременно. Долу вдясно натиснете „Приложи“.

За да имате възможност да синхронизирате безжично, т.е. чрез Wi-Fi, е препоръчително да се уверите, че сте инсталирали най-новата версия на iTunes, както и версията на операционната система – не по-малко от 4-та. Стартирайте приложението и свържете устройството по описания по-горе начин. Кликнете върху него в раздела отляво и отидете на “Преглед“, където избирате пункта за синхронизация чрез Wi-Fi („Sync with this iPad over Wi-Fi“).

Имайте предвид, че, ако компютъра и таблета са свързани към една мрежа, при свързване на iPad можете всеки път да го синхронизирате. Също така е възможно да го прави и автоматично. За това обаче, приложението трябва да е постоянно отворено, да е избрана една мрежа, а устройството – свързано към източник на захранване.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906