Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Разкодиране на Samsung

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Разкодиране на Samsung

Мобилните устройства Samsung са сред най-разпространените в световен мащаб. Широката гама от телефони и таблети е изградена така, че да има за всеки по нещо. Но когато излизат толкова много нови модели, няма как да няма грешки. От софтуерна гледна точка проблемите не са толкова често в устройството, колкото в неправилното използване. Двата най-чести проблема са прекъсване на ъпдейт и неправилно „рутване“. Резултатът и в двата случая е един и същ – включвате телефона, той показва логото на “Samsung”, дисплеят изгасва и процедурата се повтаря, докато не падне батерията. Когато видите такъв проблем, не правете нищо по устройството, а се свържете с нас, защото има много голям шанс то никога повече да не проработи.

Друг често срещан проблем е невъзможността на устройството да се свърже с мрежата на друг оператор – тогава то е заключено . Разкодиран е процесът на отключване на телефона или таблета, при който му се дава възможността да работи с други оператори. Ремонтът е сложен и изисква професионално обурудване, затова не опитвайте в къщи. Елате при нас в GSM сервиз 24.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.