Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Vertu ремонт и сервиз

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Vertu са изключителни мобилни телефони

Специалистите на GSM Service 24.com се занимават с ремонта и обслужването на мобилните телефони Vertu от какъвто и да е характер.
Практиката и опитът на нашите инженери показва, че повечето от телефоните Vertu се нуждаят от ремонт, поради невнимателно боравене с телефона. Най-известните причини за проблемите – това е падане, проникването на влага в апарата, взаимодействие с остри и тежки предмети.

Ремонт на Vertu в София

Ние се занимаваме с най-сложната работа, тъй като нашите експерти са достатъчно квалифицирани в ремонтите на телефоните Vertu.
Ако забележите, че вашият телефон не се зарежда или се зарежда лошо, не се включва, не показва изображение или нещо друго, което пречи на нормалната работа с телефона – свържете се с нашия сервизен център.

Официален сайт: www.vertu.com

ремонт на телефони vertu
Всяко устройство се сглобява ръчно с използването на скъпи материали. Някои от апаратите са направени от сапфирено стъкло, а като покритие се използват скъпоценни камъни и редки видове кожа, което ги прави  произведение на изкуството. Корпусът най-често е направен от титан, а това  гарантира най-висока издръжливост на мобилни телефони Vertu.

Често ли телефоните Vertu дават дефекти

С течение на времето, дори и апарати с такива показатели за здравина и надеждност се нуждаят от поддържане или ремонт, но не всяка фирма се наема с тази отговорност. Това може да се обясни с факта, че работата с такиви мобилни телефони изисква висока квалификация, опит и задълбочени познания на принципите за монтаж и експлоатация на устройствата. Ремонтът  на Vertu може да се счита за изкуство, а нашият сервиз извършва обслужване и ремонт на тези телефони. Експертите  представляват един силен отбор, който обича работата си. Ние непрекъснато подобряваме знанията и уменията си, което прави нашият сервизен център един от най-добрите. Дългогодишният ни опит ни позволява да изпълняваме най-сложните ремонти на Vertu.

В процеса на ремонта и поддръжката на мобилни телефони Vertu ние използваме само най-модерното и професионално оборудване, което ни позволява точно определяне на  щетите и идентифициране на неправилното функциониране на отделните елементи. Ако е необходимо, ние можем да извършим планиран общ преглед на вашия Vertu. Такива проверки могат да открият възможни проблеми и да предотвратят сериозните щети.

Ние обслужваме следните модели на Vertu

 • Ascent,
 • Ascent Ti,
 • Signature,
 • Signature S design,
 • Constellation,
 • Constellation Ayxta.

Само в GSMService24.com ще намерите най-доброто съотношение „цена-срок-качество“ при ремонта на мобилните телефони Vertu (Верту).

Какви са най-честите дефекти, които се появяват при този тип телефони

Най-често, след продължителната употреба на мобилния телефон Vertu, външния му вид губи своята красота. Елементите покрити с кожа се износват, цветът на телефона става неясен. Всичко това може лесно да бъде отстранено. Достатъчно е, да се обърнете към нашият сервизен център, и ние ще направим вашия Vertu отново блестящ. Нашите експерти ще подменят износената кожа с нова. При това, клиентът може да избере любимия си цвят на кожата или нейният произход. Телефонът се полира, в резултат на което, цветът отново е ярък и шикозен, всички драскотини биват премахнати.

Какви други проблеми отстраняваме

Освен външният вид, ние се занимаваме  с ремонт и подмяна на функционалните елементи. Така че, при необходимост,  извършваме замяната на говорители, микрофони и платки, които са отговорни за качеството на предаване и приемане на сигнала. Ако на вашия Vertu е повреден екрана – няма проблем. Нашите експерти ще го  подменят  с нов в най-кратки срокове. В нашия склад винаги има на разположение резервни части за различни модели мобилни телефони Vertu. Ние използваме само оригинални резервни части, което се потвърждава със съответната документация.

Ремонт на Vertu в София

Стандартните повреди при Vertu (Верту) са:

 • Подмяна на стъклото на Vertu
 • Ремонт и подмяна на бутоните на Vertu
 • Ремонт и подмяна на дисплея на Vertu
 • Ремонт и подмяна на корпуса на Vertu
 • Ремонт и подмяна на високоговорителя на Vertu
 • Ремонт и подмяна на кожата на Vertu
 • Полиране на Vertu
 • Firmware, ъпдейт на Vertu
 • Софтуерни ремонти на Vertu
 • Софтуерна подмяна на Vertu
 • Съхранение на данни на Vertu
 • Възстановяване на данни на Vertu
 • Замяна на конектора, ремонт на конектора, възстановяване конектора на Vertu
 • Ремонт на телефона след попадане на вода във Vertu
 • Ремонт и подмяна на конектор за зареждане на Vertu

Нашите номера в София са 0897 5555 97 и 0877 518 599

Как процедираме след ремонта на повредения апарат

След ремонта на телефона ние извършваме цялостна диагностика и само след това връщаме устройството на собственика му. Поради факта, че резервните части се купуват директно от производителя, в нашата компания предлагаме максимално ниски цени за ремонта на Vertu. Всеки клиент получава гаранция за извършената работа. Сложността на ремонта се отразява само на продължителността на гаранцията. Що се отнася до нашият сервиз, можете да сте сигурни, че вашият Vertu е в сигурни ръце. Високо ниво на сервиза и обслужването, разумни цени и висока квалификация на нашия персонал – това далеч не е всичко, което можем да предложим на нашите клиенти.

За връзка с нас използвайте страницата с контактите ни.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.