Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смартфонът Xiaomi Pocophone F1 вече се нарежда сред по-старите модели на китайската компания, но той е в ръцете на много българи. Въпреки това, все още изглежда елегантен, стилен и с прилични технически характеристики. Притежава качествен 6,18” дисплей, който е защитен от закалено стъкло, заемащо много голям процент от предния панел. Това налага внимателното боравене с апарата, защото дори и най-малкото неволно чукване може да счупи на малки парченца цялото стъкло. В подобен случай, единственото спасение е ремонт в професионален сервиз, като GSMService24.com.

Правят ли в GSMService24 ремонт на дисплей на Xiaomi Pocophone F1

Нашите майстори толкова са се специализирали в ремонта на дисплея на Xiaomi Pocophone F1, че само за няколко часа работа, Вие получавате смартфона си напълно неразличим както визуално, така и функционално. По никакъв начин Вие няма да разберете, че устройството е отваряно и има сменена част, но проблемът, който е съществувал, вече няма да го има.

Това е възможно, благодарение на модулната вътрешна структура на Xiaomi Pocophone F1. Така ремонтът се извършва много бързо и качествено. Тоест, в случай, че липсва образ на дисплея, той е с влошено качество, има липса на реакция при докосване или стъклото на дисплея е счупено, целият модул подлежи на смяна. Той е съставен от предното защитно стъкло, междинния сензорен слой и матрицата.

Какви други неизправности се отстраняват в GSMService24

Ние постоянно се стремим да разширяваме списъка от възможни услуги за ремонт на Xiaomi Pocophone F1. Към днешна дата, нашите майстори могат да се справят с проблеми, като:

  • Отсъствие на звук от високоговорителя, липса на чуваемост на събеседника;

  • Неработещи бутони за заключване на екрана, за усилване и намаляване на звука;

  • Невъзможност за зареждане на батерията, поради неработещ конектор;

  • Липса на “видимост” на SIM картата;

  • Премигване на образа и влошаване на неговото качество;

  • Невъзможност за снимане чрез предната или основна камера;

  • Наличие на софтуерни проблеми, необходимост от възстановяване на бекъпи;

  • Повредена системна платка, изгорели микросхеми, прекъснат шлейф.

Разбира се, списъкът е в съкратената си версия, така че ако не виждате проблема от Вашия Xiaomi Pocophone F1, свържете се с наш сътрудник.

Скъп ли е ремонтът на Xiaomi Pocophone F1

Цените на нашите услуги за ремонт зависят от сложността на повредата, нужните оригинални части и времето за елиминиране на проблема. Например, най-скъпата услуга при нас е пълното възстановяване на системната платка. Тя обикновено страда след заливане на апарата и проникване на част от течността във вътрешността му. Тогава се образува корозия, прекъсват се токопроводящи писти, изгарят микросхеми, които ние трябва да възстановим и подменим.

За всеки случай, нашите майстори предварително извършват безплатна диагностика, установяват проблемните области от апарата, коментират ги с клиента по телефона, създават оферта и когато имаме потвърждение, се захващат за работа.