Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смартфонът Xiaomi Redmi A2 е модел от 2018г., но въпреки това той и до днес е много популярен сред българските потребители. Апаратът притежава 5,99” голям дисплей, което го прави уязвим към счупване на предното стъкло, дори и при леко невнимание и изпускане върху твърда повърхност. В подобен случай се налага ремонт в професионален сервиз, като GSMService24.com.

Може ли да се направи бърз ремонт на дисплея на Redmi A2

Поправката на дисплея е невъзможна, тъй като цялата част е съставена от общ модул, в който влизат предпазното външно стъкло, сензорният слой и матрицата. Този модул е неразглобяем и единственият начин за отстраняване на възникналите проблеми е смяната му. За щастие, самият производител на Redmi A2 предлага фирмени оригинални резервни части, което прави възможно пълното възстановяване на предишното визуално състояние на устройството, както и неговата пълна функционалност.

Ремонтът на дисплея на смартфона Redmi A2 се извършва само за няколко часа, така че при спукан дисплей, липсващо изображение или възникнали някакви дефекти по него, при липса на реакция при докосване, можете да поправите устройството си в GSMService24.com.

Какви други услуги за ремонт предлага сервизът

С годините на пазарно присъствие, сервизът GSMService24 значително разшири списъка си от предлагани услуги за ремонт на Redmi A2, който включва отстраняване на неизправности при:

  • Неработещ конектор за слушалките и за зареждане на батерията;

  • Повредени предни и задни камери, техните стъкла и при липса на образ;

  • Невъзможност за чуване на събеседника или когато той не Ви чува;

  • Липса на звук от високоговорителя;

  • Бързо изтощаване на батерията;

  • Невъзможност за засичане на поставената SIM карта;

  • Липса на реакция при докосвания на екрана и т.н.

Това е само кратък списък от ремонтните услуги, предлагани в сервиз GSMService24.com. При необходимост от съдействие и допълнителна информация, свържете се с нашите оператори.

Колко пари ще струва ремонтът

Цените за услугите са различни и зависят от сложността и необходимите резервни части. В повечето случаи, когато имаме свободни специалисти и необходимите резервни компоненти, ремонтът на Redmi A2 се извършва за няколко часа, още същия ден. Най-продължителната и скъпа услуга е необходимостта от възстановяване на платката и нейните токопроводящи писти. Това е необходимо след заливане с вода или други въздействия.

За всеки случай, ние винаги първо провеждаме безплатна диагностика за установяване на възникналите повреди, подбираме нужните резервни части и се свързваме с клиента. Коментираме с него неизправностите, информираме го за офертата и ако той потвърди, се залавяме за работа.