Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Всички съвременни смартфони, включително и Redmi Note 10 Lite на Xiaomi, са изключително качествени мобилни устройства. Те рядко проявяват фабрични дефекти, но често се чупят, поради небрежното отношение на техните собственици. В подобен случай, най-често страда дисплеят, тъй като той заема голяма част от предния панел на апарата, а закаленото му стъкло е много крехко. В подобен случай, доста често хората носят своя смартфон за ремонт в GSMService24.com

Може ли да се направи ремонт на счупения дисплей на Redmi Note 10 Lite

Вътрешната структура на съвременните смартфони е модулна, така че подмяната само на един детайл не е възможна. Тоест, когато само стъклото на смартфона е счупено, със него се сменят матрицата и сензорният междинен слой. Те влизат в общ модул със стъклото и самата част е неразглобяема. Това обаче има и своите позитивни качества.

Например, при ремонта на Redmi Note 10 Lite, когато се използва оригинален качествен модул, след процедурата, Вие по никакъв начин не можете да познаете, че апаратът е поправян. Той визуално и функционално е неразличим от състоянието си, когато е бил здрав. Качеството на картината и чувствителността на сензора са същите, както при оригинала.

Има ли и други повреди, които могат да се отстраняват в GSMService24

Нашето портфолио от услуги постоянно се разширява, което е възможно с натрупването на професионалния стаж на нашите майстори и постоянното обновяване на техниката и оборудването на нашите работилници. Ето защо, към момента, ние можем да предложим опции за ремонт на Redmi Note 10 Lite, когато:

  • Не се чува събеседникът отсреща, дори и при най-добро покритие на оператора;

  • Качеството на образа се влоши, предното стъкло е счупено и спукано или липсва каквато и да е реакция при докосване на екрана;

  • Зареждането на батерията не стартира, въпреки че зарядното и неговият кабел са здрави;

  • Музиката не се чува, въпреки че слушалките и техният конектор са здрави;

  • Батерията се изтощава твърде бързо и в деня се налагат няколко цикъла на презареждане;

  • Апаратът е залят с вода и част от нея е проникнала във вътрешността, устройството не се включва или има странно поведение.

Разбира се, това е само кратък списък от нашите услуги за ремонт на Redmi Note 10 Lite, така че ако не откривате Вашия проблем тук, свържете се с нас.

Колко струват всички тези услуги

Цените за ремонт на Redmi Note 10 Lite се определят спрямо сложността на повредата, времето, което ще отнеме нейното отстраняване и това, колко струват необходимите резервни компоненти. Съществува и опция за намаляване на дължимите пари, но това е в случай, че използваме при смяната на счупения екран, например висококачествено копие на оригиналния модул. Тогава обаче са възможни малки разминавания в качеството и функционалността на апарата.

За да се определи естеството на възникналата повреда, нашите майстори извършват безплатна диагностика, потвърждават нуждата от ремонт на Redmi Note 10 Lite, уточняват проблемните области в устройството, коментират ги с клиента и изготвят индивидуална оферта. Когато клиентът потвърди, ние се захващаме за работа.