Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смартфонът Redmi Note 10 е производство на китайската компания Xiaomi. Това означава, че собствениците на тези апарати притежават едно качествено и уникално достъпно устройство. То притежава 6,43” дисплей, който заема голяма част от предния панел. Той е покрит със здраво закалено стъкло, което обаче при дори и лек удар в плътна повърхност, лесно се чупи и пука. Това всъщност е и най-често срещаният проблем, когато този апарат постъпи за ремонт в GSMService24.com.

Как се прави ремонт на дисплея на Redmi Note 10

Тази услуга е необходима в случаите, когато забележите влошаване в качеството на образа, неговата частична или пълна липса, счупено, напукано или ожулено стъкло. В подобен случай е необходим ремонт на дисплея на Redmi Note 10 и намеса на професионален сервиз.

Тук майсторите на GSMService24 извършват безплатна диагностика, установяват всички възникнали неизправности и сменят целия модул. Той е съставен от матрица, сензорен слой и външно закалено стъкло. Когато някой от тези компоненти се повреди, тяхната индивидуална поправка не е възможна, а просто се подменя целият модул.

За щастие, GSMService24 работи само с висококачествени оригинални резервни части и крайният резултат след ремонта на Redmi Note 10 е безупречна външност и функционалност. Вие просто не можете да забележите, че този апарат е поправян.

Кои други случаи са възможни за ремонт

Освен ремонта на дисплея на Redmi Note 10, в сервиз GSMService24.com можете да отстраните и други повреди, като:

  • Липса на звук в слушалката или възпроизвеждане на музиката от високоговорителя;

  • Невъзможност събеседникът да Ви чува или Вие да го чувате;

  • Необходимост от многократно зареждане на телефона през целия ден;

  • Зареждането на батерията не започва, въпреки че зарядното работи и кабелът също;

  • Копчетата за усилване и намаляване на звука, както и това за заключване на екрана не функционират;

  • Телефонът не “вижда” поставената SIM карта;

  • Сензорите на камерите не работят, направените снимки са с много лошо качество.

Колко трябва да се чака

Продължителността на ремонта на Redmi Note 10 зависи от сложността на повредата и необходимите резервни части за нейното отстраняване. Например, когато подменяме счупен дисплей на Redmi Note 10, са ни необходим около един работен ден. Ако обаче трябва да възстановяваме повредената от заливане системна платка, да ремонтираме прекъснатите токопроводящи писти и да подменим някои микросхеми, това може да отнеме и няколко дни работа. 

Разбира се, ние винаги, преди пристъпване към поправка, извършваме безплатна диагностика, установяваме наличните проблеми и правим консултация с клиента по телефона, предлагайки му конкретна оферта, която той трябва да одобри. Само тогава започваме и същинската работа.