Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Xiaomi Redmi Note 4X е вече поостарял модел, но въпреки това все още е предпочитан от много българи. Ето защо той е и един от честите посетители на сервиз GSMService24.com Въпреки високото качество на сглобката, използваните материали и красивия дизайн, апаратът често е подложен на небрежно отношение от страна на собственика, което налага подмяна на различни негови елементи.

Възможен ли е ремонт на дисплея на Xiaomi Redmi Note 4X

В GSMService24 работят много специалисти, притежаващи дългогодишен стаж в ремонта на различни модели смартфони, включително и на Redmi Note 4X. Много пъти сме правили смяна на дисплей и както се казва: това вече го можем със затворени очи. Смяната се прави модулно, което означава, че ние изваждаме повредения компонент и поставяме нов, състоящ се от комплект матрица, сензорен слой и защитно стъкло. 

Важна особеност в този случай е, че ние използваме оригинални и висококачествени резервни части за ремонта на Redmi Note 4X. Това гарантира отлична функционалност и пълна идентичност с предишния дизайн на устройството.

Какви услуги предлага GSMService24.com

Настоящото ни портфолио от възможности за ремонт на смартфона Redmi Note 4X е доста широко и днес можете да се възползвате от поправка на:

  • Счупени конектори: за зареждане на батерията, за връзка с компютъра, за слушалките;

  • Неработеща слушалка, високоговорител, микрофон;

  • Неработеща, бързо изтощаваща се или деформирана батерия;

  • Подмяна на фотосензор, стъкло на предната и задните камери;

  • При неработещи бутони за усилване или намаляване на звука, за заключване;

  • Повредена и неработеща системна платка, липса на включване на смартфона, повредени писти по платката, прекъснат шлейф.

Ние също можем да направим пълен ремонт на системната платка след заливане и корозия, при повреда на микросхеми и радиочасти. Всичко това е възможно, благодарение на специално пригодените ни работилници и последното поколение оборудване и техника в тях. Така в комбинация с нужната компетентност на нашите майстори, Вие получавате бърза и качествена работа на достъпни цени.

Колко време трябва да се чака

Както вече споменахме, имаме всичко необходимо за бързия и качествен ремонт на Redmi Note 4X. Това означава, че в зависимост от повредата, може да се наложи да изчакате от няколко часа до няколко дни. Например, смяната на дисплея отнема около 2 до 3 часа. Ако обаче трябва да правим възстановяване и почистване на системната платка, това ще отнеме няколко дни и ще струва доста по-скъпо. За да установим нуждата от ремонт на Redmi Note 4X и възникналите повреди, винаги предварително извършваме безплатна диагностика и уведомяваме клиента с конкретна оферта. Възползвайте се и Вие!