Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Redmi Note 7 е модел от 2019-та година, но все още е изключително актуален и достъпен за всички потребители. В България днес той е много използван, защото притежава голям 6,3” дисплей, 48 МП основна камера, цели 3 или 6 GB RAM памет. Като цяло, много качествен и атрактивен смартфон, който обаче често страда от спукано или счупено стъкло на екрана, както и от други повреди. Ето защо, при неизправност е редно да се потърси помощ от специализиран сервиз за ремонт на смартфони. Един такъв е GSMService24.com и сега ще разберем какво предлага той.

Възможен ли е ремонт на дисплея на Redmi Note 7

За щастие, дисплеят на смартфона Redmi Note 7 подлежи на подмяна, но не и на ремонт. Това е така, тъй като вътрешната структура на апарата е модулна и отделните компоненти са обединени в общи пакети. Например, дисплеят на този апарат е в единен модул с матрицата, сензорния слой и външното предпазно стъкло. Ето защо, при липса на изображение, при някакви дефекти по него, при липса на реакция след докосване или при счупено и напукано предно стъкло, се сменя целият модул.

Добрата новина е, че ние, в GSMService24.com, използваме само оригинални резервни части, което означава, че те са произведени от самата компания и предлагат същото качество на изображението и функционалността, както и предишният модул. След ремонта липсват каквито и да е следи от външно вмешателство, а Redmi Note 7 става като нов.

Какви са останалите опции за ремонт

Освен дисплея, в GSMService24 отстраняваме неизправности, когато:

  • Не работят основната или предната камера, тяхното стъкло е счупено;

  • Конекторът за зареждане или за прехвърляне на данните или този за слушалките е повреден или прекъсва;

  • Подменяме вече остарялата и с намален капацитет батерия, която бързо се изтощава и изисква често зареждане;

  • Апаратът не разчита поставената SIM карта в гнездото;

  • Високоговорителят, слушалката или микрофона са повредени и не работят;

  • Бутоните за усилване на звука или за заключване на дисплея са повредени;

  • Апаратът е залят с течност и се нуждае от пълно възстановяване на печатната платка, токопроводящите писти и подмяна на части и микросхеми.

Колко време трябва да се чака

В зависимост от естеството на повредата и нуждата от ремонт, Redmi Note 7 може да остане в сервиза GSMService24 от няколко часа до няколко дни. Например, времето за смяна на дисплея може да е в диапазон от няколко часа. При необходимост от възстановяване на платката, нейните части и микросхеми, токопроводящи писти и прекъснати връзки, ремонтът на Redmi Note 7 може да продължи и няколко дни. Разбира се, ние не пристъпваме към действие, преди провеждане на безплатна диагностика, установяваща възникналите неизправности.

Колко струва

След безплатната диагностика на Redmi Note 7, нашите експерти се свързват с клиента, заедно коментират откритите неизправности, установяват се цените на нужните резервни части и се изготвя индивидуална оферта. Веднага щом клиентът потвърди, ние се захващаме за работа.