Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

За смяната на софтуера

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

смяна на софтуер за смартфонУважаеми клиенти, потребители на смартфони и други мобилни телефони и устройства, във функциите на които е заложена възможността за самостоятелна смяна на софтуера. Тази информация ще Ви помогне да избегнете недоволството от работата на вашите устройства и ще Ви спести много време.

От нашия дългогодишен опит, повечето обръщения към сервизния център са свързани с неправилната работа на софтуера на устройствата или неправилното взаимодействие на софтуера и устройството с ръчно инсталираните програми. В повечето случаи проблемът е свързан или с неправилни настройки, или с инсталирането на софтуер на трети лица в процеса на експлоатацията. Също така понякога проблемът може да бъде свързан с грешки в софтуера на устройството, направени в момента на разработката.

За да се решат проблемите, свързани със софтуера, препоръчваме своевременното самостоятелно актуализиране на софтуера на вашите устройства, като за това можете да разгледате инструкцията за експлоатация или да се обърнете към нашите специалисти за съвет и те с удоволствие ще ви покажат как да го направите. На рисунката е показан пример от менюто на телефона за ъпгрейд на софтуера на устройствата с операционната система Android.

Също така, в много случаи може да се окаже полезна функцията за връщане на софтуера към фабричните инсталации, т.е. до състояние на устройството, аналогично с новото, все едно е взето от магазина. Внимание, най-важното, което трябва да запомните е, че при връщане на фабричните инсталации, цялата лична информация ще бъде изтрита от устройството. Така, че всички данни и файлове (снимки, видео и други), които са стойностни за вас е необходимо предварително да ги запазите на външен носител (карта с памет, компютър и други подобни).

Не забравяйте, че производителите постоянно подобряват софтуера на устройствата и внасят в него необходимите корекции и промени, за подобряване на стабилността в работата и надеждността на данните. Също така, много често, производителят въвежда нови функции и възможности в софтуера, така че ъпгрейдът не само може да ви освободи от каквито и да било повреди (бъгове) , но и да даде нови възможности на устройствата Ви.

Както вече стана ясно, Самостоятелното актуализиране на софтуера на устройството Ви позволява:

  • Бързо отстраняване на проблемите и неправилната работа на софтуера;
  • Възстановяване на работоспособността след неправилни действия или неправилно инсталиране на програми;
  • Получавате нови функции и възможности за вашето устройство;
  • Винаги правете резервно копие на ценните за вас персонални данни;
  • Спестете си времето за посещение на сервизен център;
  • Имайте винаги най-актуалния софтуер в телефона и бъдете уверени, че телефонът ще ви предостави достоверна информация (например ако сте в роуминг и т.н.).

Ако след прочитане на по-горе написаното, разберете, че не сте готови сами да се справите с тази процедура и бихте искали да я поверите на професионалистите, то тогава бъдете сигурни, че винаги можете да посетите сервиза ни, където специалистите с лекота ще извършат това за Вас.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906