Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на камера на iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

cam Практиката показва, че проблемите с камерите на смартфоните от компанията Apple могат да се появят по две причини: механични повреди (случайно падане или удар) и попадане на влага вътре в смартфона. В редки случаи, предната или задната камера може да не работи правилно поради софтуерен проблем, но тогава решението е много просто: прави се префлаш на смартфона.

Трябва също да се отбележи, че при появата на надписа „камерата е в режим на готовност“ често става ясно, че едно просто флашване на устройството няма да бъде достатъчно. За да се определи това обаче е необходима цялостна диагностика на устройството. Проверява се и за наличие на прекъснат контакт при местата, където е свързан шлейфа. Трябва да се контролира липсата на окисления върху контактните групи, да се оцени работоспособността непосредствено. Едва след това може да се пристъпи към подмяна.

cam 2 Няма смисъл да се опитвате да препрограмирате айфон самостоятелно, тъй като не бива да се опитвате сами да разглобявате устройството и да заменяте повредения компонент. Всяко високотехнологично устройство трябва да се поправя и обслужва само от специалисти, а подмяната за iPhone за обикновения потребител – това е неизпълнима задача, тъй като тя ще бъде изпълнена със сериозни щети върху мобилното устройство. Навременното обръщение за професионална помощ – това е най-правилното решение в случай на неправилно функциониране на смартфона.

Професионалният подход към всеки ремонт

Специалистите в нашия сервиз са готови да се заемат с отстраняването на проблема, независимо от източника на неговия произход. Ние можем да подменим предната и задната такава за рекордно кратко време. Като цяло, диагностиката и поправка на апарата отнемат само няколко часа. В тази услуга влиза и пълна комплексна проверка на устройството за откриване на причината за повредата, както и тестване на устройството.

Подмяната на камерата на iPhone от нашите специалисти – това е

  • професионален подход;
  • богат практически опит;
  • използване на специално оборудване;
  • отлични резултати в най-кратки срокове;
  • гаранция за качеството.

Ще отбележим също, че ние работим с оригинални или близки до тях резервни части, което означава, че смартфонът ще Ви служи още много години напред. Пълната следремонтна диагностика се провежда за всички мобилни устройства. Плюс това, цената на нашите услуги е повече от справедлива. Очакваме Ви!

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.