Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт и смяна на платка на iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

iphone-5-logic-board-front-and-back Дънната платка – това е най-важната част от всяко компютърно устройство и не е чудно, че има такова своеобразно име. Централната е основната връзка, чрез която се провеждат всички манипулации с телефона. Именно там се намира процесора, който контролира работата на устройството в различните режими. Повредената често води или до нейната подмяна или изобщо до закупуване на нов модел iPhone. Въпреки това обаче има и друг вариант – запояване. Целесъобразна ли е такава операция?

Какво е особеното при запояването на платката на iPhone

Процесът представлява запояване на повредените микросхеми. Паралелно с това се работи и по възстановяването на контактните точки, отстраняване на окисите и проверка на преминаващите сервизни сигнали. И от това, как ще бъде извършена тази работа зависи по-нататъшното функциониране на телефона. Напълно естествено е работата от подобно ниво да се извършва само от квалифициран персонал. Нашият сервиз може да увери клиентите си, че дори и операция с такова ниво на сложност ще бъде извършена на най-високо ниво за около 1-3 часа при използване на съответното оборудване и инструменти. Не се препоръчват самостоятелните ремонти, тъй като това може да доведе до пълната повреда на устройството.

Как се провежда запояването на платката на iPhone

  • Първо се извършва диагностика на телефона, по време на която се определя възможността за запояване на повредените микросхеми върху неговата дънна такава.
  • В зависимост от резултатите от теста, айфон или се връща на собственика или започва неговия ремонт. След това отново се провеждат тестове за работоспособността на частите.
  • Последният етап – сглобяване на телефона и тестването му вече в сглобен вид. Мобилното устройство се връща на собственика. Трябва да се има предвид, че подобна процедура позволява съществено да се спестят пари.

Комплексният подход към ремонта на iPhone разкрива дори такива проблеми, които в момента не са се проявили, но в бъдеще ще предизвикат сериозни щети – микро-пукнатини в многослойната структура на печатната , отсъствие на контакт между елементите и тънките писти или нежелан контакт, след попадане на влага. Специалистите на нашия сервизен център имат навика да възстановят дори и тези смартфони, за които други конкурентни на нас сервизни центрове не се наемат. Точната диагностика на iPhone позволява да се избегнат ненужните разходи за клиента, така че с нас сътрудничеството е удобно и изгодно.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.