Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Защо на човек му трябват два телефона?

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Срещат се хора, които имат по два мобилни телефона. Може би е по-удобно да се използва една от две sim-карти на различни мобилни оператори, за да се пести за закупуването на втори телефон. Но тук не винаги става дума за пестене. Вторият телефон се използва за работа, мобилност или двоен живот.

133577_big

Защо мъжете смятат, че жените са наивни глупачки, не ми е ясно. Причината за прекратяването на предишните ми отношения стана именно вторият мобилен телефон. Дълго смятах, че без втори телефон приятелят ми не може да диша. Смешно е разбира се, но тогава той ме убеждаваше, че телефонът му е предназначен за работа. Постоянно разговори, съобщения, позвънявания през деня и през нощта.

По мое мнение, всяка връзка трябва да бъде изградени на взаимно доверие. Така, че аз никога не съм нарушавала личното пространство на човека, с когото съм създала отношения. Сама по себе си не обичам, когато ме проверяват и следят действията ми и ме контролират. Съвестта ми не ми позволяваше да надниквам в съобщенията или списъка с контакти на приятеля ми, но до време…

Аз също имам два мобилни телефона. Наистина ми е удобно. По единия телефон, мога дълго да разговарям с приятелката си или с майка си, а в това време по втория смартфон проверявам пощата си или преглеждам новинарската лента. И давам само един номер на колеги, клиенти и хора, които във всеки един момент мога да премахна. И в почивните дни мога да изключа мобилния си телефон и да се отпусна от суматохата. А близките и важните за мен хора да ми се обаждат на другия телефон.

Да се върнем към моя бивш приятел. Той не само криеше от мен този телефон, но и винаги излизаше от стаята, когато се обаждаше. Когато вземаше душ, той го взимаше със себе си, внимателно го завиваше в кърпата. Под душа не можех да говоря с бизнес партньора си или генералния директор. Не всяка жена може да води сериозни преговори мокра и напълно гола.

В главата ми започнаха да възникват съмнения. Но основният стимул за сериозни подозрения се превърна фразата, която чух, когато вратата на балкона леко се открехна, докато говореше до нея, казвайки: „Целувам те зайче“.

Направих се, че нищо не съм чула, а на следващия ден се обадих на приятелката си. Исках да поговоря с нея. Имам много добри приятелки и познавам всяка от тях добре, но се обадих на тази, която цял живот е ходела с няколко момчета едновременно.

Тя не започна да ме убеждава, че приятелят ми изневерява, а просто каза, че сама прави точно същото. За това, че има три мобилни телефона, знаех, но за съществуването на девет сим-карти не. Сега разбрах, че за спестяване от нейна страна дори и не си е помисляла, а това е двоен живот — или колко точно не знам.

Тя ми разказа една забавна история, по нейните думи, въпреки че аз в нея не намирам нищо смешно. След, като гаджето й заминал в командировка, на нея й доскучало. Договаряйки си среща с нейния „резервен кавалер“ (за мен си е любовник), тя започнала да мисли своя зловещ план. Тя знаеше, че приятеля й я следи къде ходи, чрез включена специална опция на мобилния телефон. Тя се разбрала с любовника си да я вземе от приятелката й, а после се обадила на приятеля си и му казала, че ще прекара една скучна вечер у приятелката си. Тя оставила там телефона си и след това отишла при любовника си. Тя винаги знаеше как да намери изход от всяка ситуация.

След като говорих с нея, цял ден мислех. Когато приятелят ми се върна от работа, му разказах за своите подозрения. Той бе много изненадан и каза, че всичко е измислено и за него този телефон съвсем не е важен. Аз съм по-скъпа от телефона — хубаво! Той демонстративно го отключи и го постави в чантата.

Не забелязах, как бях задремала, а отваряйки очите си, видях как той се върти около чантата и поглежда към мен. Изчаках, докато заспа и взех чантата и този „злочестен мобилен телефон“. Затворих се в банята, прегледах списъка с контакти и разговори, съобщенията, прегледах историята на браузъра…

Никога не съм обичала раздорите. Събрах бързо нещата си и си тръгнах от живота му, оставяйки на кухненската маса пръстена и мобилния му телефон. Отидох до един магазин и си купих нова сим-карта, а старата хвърлих в реката. Не искам повече да говоря с него и да слушам оправданията му. И той никога не се опита да ме потърси, въпреки че знаеше как да го направи.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906