Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Защо е необходимо да поставите парола на телефона?

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Екран на който трябва да се въведе паролаПрез последните няколко години ролята на телефона в нашия живот значително се промени. С получаването на нови възможности, мобилният телефон се превърна от обикновено устройство за разговори в многофункционална джаджа, включително и за съхранение на лични данни на собственика. Това могат да бъдат пароли на кредитни карти, акаунти за влизане в електронната поща или социалните мрежи, бележки, SMS, снимки, контакти и др.

Настройки за синхронизация на телефона

Телефоните обаче имат свойството да се чупят. При нас в сервиза често клиентите се обръщат с молба за възстановяване на данните от „мъртвия“ апарат. Но, за съжаление това невинаги е възможно.

Така че настоятелно препоръчваме да синхронизирате телефона си с Вашия преносим компютър или облак услуга. Още повече, че това се прави много лесно и за напред синхронизирането става автоматично (за това те са и Smart Phone ;-). Не се притеснявайте, направете го още сега!

Защо да поставяте парола?

Представете си ситуацията, ако Вашият мобилен телефон попадне в ръцете на някой друг човек (например, бъде загубен или още по – лошото – да бъде откраднат). Тогава цялата лична информация може да престане да бъде лична.

Да не говорим за такива данни като снимки, контакти, sms съобщения, социални мрежи или такива, които много използват телефоните си за управление на бизнеса. Използването на работния апарат без защита с парола е много неразумно.

Разбира се, всичко, което е изобретено от човека, може да се хакне. Теоретично. Това се отнася и за защитата на телефона с парола.

На практика обаче, премахването на паролата е много трудно или почти невъзможно. Най-малкото, не всеки крадец ще може да го направи. И тогава единственият начин да премахнете паролата ще е да флашнете телефона. След тази процедура, информацията от устройството ще изчезне.

А това е вече повод за поставяне на парола на телефона!

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906